Vad Àr ett mobilt hunddagis?

van, dog, automobile-4938418.jpg

Varje hund Ă€lskar och behöver bli promenerad. Motion Ă€r avgörande för din hunds fysiska och psykiska vĂ€lbefinnande. Hundar lĂ€ngtar ocksĂ„ efter kĂ€rlek och uppmĂ€rksamhet, men mĂ„nga hundar ligger bara runt hela dagen medan deras mĂ€nniskor Ă€r upptagna med att ”sĂ€tta mat i hundskolen” – och jobbar hela dagen.

Ett bekvÀmare dagis

Det finns de som tror sig ha funnit ett bÀttre sÀtt att ta hand om hundar: Mobila hunddagis.
Dessa tillhandahÄller hundpromenader, husdjurspassning och hundtjÀnster likt vanliga hunddagis. Men medan vanliga hundpass och hundpromenader fyller ett behov, kombinerar mobila hunddagis den mest naturliga formen av nöje och trÀning för ditt husdjur med den högsta bekvÀmligheten för dig.

LÀttare för dig och för din bÀsta vÀn

Mobila hunddagis kommer hem till dig, hÀmtar din hund och med en liten lekgrupp, oftast högst fyra hundar per person, ger de sig ut pÄ Àventyr som inkluderar fÀlt att springa genom, skog att utforska och vatten att simma i. PÄ mobila hunddagis tror man att hundar Àr lyckligast nÀr de lever och leker sÄ naturligt som de var avsedda att. Inga smÄ, grusfyllda lekplatser som hindrar deras rörelse eller skadar tassarna. Ett övervÀldigande antal hundar kan Àven orsaka oro och dÀrmed hÄlls flocken i en storlek som liknar naturen.

Efter utflykten slÀpps hunden av hemma hos dig, glad och trött och redo för en tupplur. I och med detta slösas aldrig hundens lektid med att stöka till dÀr hemma. SmÄ grupper försÀkrar ocksÄ att din hund ser samma lekkamrater och flockledare varje gÄng.

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *