Vad är ett mobilt hunddagis?

van, dog, automobile-4938418.jpg

Varje hund älskar och behöver bli promenerad. Motion är avgörande för din hunds fysiska och psykiska välbefinnande. Hundar längtar också efter kärlek och uppmärksamhet, men många hundar ligger bara runt hela dagen medan deras människor är upptagna med att “sätta mat i hundskolen” – och jobbar hela dagen.

Ett bekvämare dagis

Det finns de som tror sig ha funnit ett bättre sätt att ta hand om hundar: Mobila hunddagis.
Dessa tillhandahåller hundpromenader, husdjurspassning och hundtjänster likt vanliga hunddagis. Men medan vanliga hundpass och hundpromenader fyller ett behov, kombinerar mobila hunddagis den mest naturliga formen av nöje och träning för ditt husdjur med den högsta bekvämligheten för dig.

Lättare för dig och för din bästa vän

Mobila hunddagis kommer hem till dig, hämtar din hund och med en liten lekgrupp, oftast högst fyra hundar per person, ger de sig ut på äventyr som inkluderar fält att springa genom, skog att utforska och vatten att simma i. På mobila hunddagis tror man att hundar är lyckligast när de lever och leker så naturligt som de var avsedda att. Inga små, grusfyllda lekplatser som hindrar deras rörelse eller skadar tassarna. Ett överväldigande antal hundar kan även orsaka oro och därmed hålls flocken i en storlek som liknar naturen.

Efter utflykten släpps hunden av hemma hos dig, glad och trött och redo för en tupplur. I och med detta slösas aldrig hundens lektid med att stöka till där hemma. Små grupper försäkrar också att din hund ser samma lekkamrater och flockledare varje gång.

About The Author

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *