HundtjÀnster

LÀs guider för Sveriges vanligaste (och ovanligaste) hundtjÀnster och hitta en i din stad.

HundtjÀnst.

Hitta ett hunddagis dÀr din hund kan tillbringa dagen i trygga hÀnder. Personalen ser till att din hund fÄr leka, motionera och umgÄs med andra hundar, vilket ger en rolig och stimulerande miljö.

Letar du efter en certifierad och trygg kennel/hunduppfÀdare? Vi listar kennlar för alla olika typer av hundraser. LÀs vÄr guide och ta ett första steg till att hitta din nya bÀsta vÀn idag.

För personlig och kÀrleksfull vÄrd Àr hundvakt/passning/dagmatte ett av de bÀsta alternativ för hundÀgare.

NÀr du behöver vara borta över natten eller lÀngre, erbjuder hundpensionat trygg och kÀrleksfull vÄrd. Din hund fÄr ett bekvÀmt och sÀkert boende med regelbunden motion och uppmÀrksamhet.

SkÀm bort din hund med en professionell hundklippning eller kloklipp. FrÄn bad och trimning till stylning och kloklippning, ser hundfrisören till att din hund ser sitt bÀsta ut.

Köpa hund

Att skaffa en hund Àr ett stort beslut som krÀver noggrann eftertanke. LÀs hÀr allt du kan tÀnkas behöva innan du köper en hund.

Adoptera

Adoption av en hund frÄn ett djurskyddshem kan vara en givande upplevelse. Det ger en hund en andra chans och ger dig möjlighet att fÄ en trogen vÀn.

Omplacering

Ibland kan hundar behöva nya hem. OmplaceringstjÀnster hjÀlper till att hitta nya, kÀrleksfulla hem för hundar som behöver dem.

Hotell

Planera en resa med din hund och bo pÄ hundvÀnliga hotell. Dessa hotell erbjuder faciliteter och bekvÀmligheter som gör vistelsen bekvÀm och rolig för bÄde dig och din hund.

Resa

Planera en resa med din hund och se till att allt Àr i ordning. FrÄn att hitta hundvÀnliga resmÄl till tips för en smidig resa, vi har all information du behöver för en lyckad semester med din fyrbenta vÀn.

Pass

FÄ all information om hur du skaffar ett hundpass. Ett hundpass Àr nödvÀndigt för internationella resor och vi hjÀlper dig att förstÄ processen och vad som krÀvs.

JÀmför och hitta den bÀsta hundförsÀkringen för ditt husdjur. Vi hjÀlper dig att förstÄ olika försÀkringsalternativ och tÀckning för att ge din hund det skydd den förtjÀnar.

VeterinÀr

Hitta en kvalificerad veterinÀr i ditt omrÄde. Vi listar veterinÀrer som erbjuder allt frÄn rutinmÀssig vÄrd till specialbehandlingar och akutvÄrd för din hunds hÀlsa.

UpptÀck butiker som erbjuder allt du behöver för din hund. FrÄn hundmat och tillbehör till leksaker och vÄrdprodukter, hitta en butik nÀra dig dÀr du kan se och prova produkterna.

FÄ professionell hjÀlp för din hunds beteendeproblem. Hundpsykologer kan erbjuda rÄdgivning och trÀning för att hjÀlpa din hund och förbÀttra relationen mellan dig och ditt husdjur.

Spa

Unna din hund en lyxig spa-upplevelse. VÄra rekommenderade hundspa erbjuder allt frÄn bad och massage till pÀlsbehandlingar, perfekt för att skÀmma bort och ta hand om din hunds vÀlbefinnande.

Taxi

AnvÀnd en specialanpassad taxi för att transportera din hund. Hundtaxin erbjuder sÀker och bekvÀm transport för din hund, vare sig det gÀller veterinÀrbesök eller resor till hunddagis.

Bad

UpptÀck nosework, en spÀnnande aktivitet dÀr hundar anvÀnder sitt luktsinne för att hitta specifika dofter. Det Àr en utmÀrkt mental stimulans för hundar av alla raser och Äldrar.

Restauranger

Utforska hundvÀnliga restauranger dÀr du och din fyrbenta vÀn Àr vÀlkomna. Dessa restauranger erbjuder speciella menyer för hundar och en bekvÀm miljö för bÄde husdjur och Àgare.

Kloklippning

Hitta professionell hjÀlp för kloklippning av din hund. Kloklippning Àr viktigt för hundens hÀlsa och vÀlbefinnande och bör göras av nÄgon med erfarenhet.

Avmaskning

Avmaskning Àr en viktig del av hundens hÀlsovÄrd. LÀr dig mer om hur och nÀr du ska avmaska din hund för att hÄlla den frisk och lycklig.

Kastrering

Information och rÄdgivning kring kastrering av hundar. FörstÄ fördelarna och övervÀganden som Àr viktiga att tÀnka pÄ innan du fattar beslutet att kastrera din hund.

Vaccination

HÄll din hund skyddad genom regelbundna vaccinationer. LÀr dig vilka vacciner som Àr nödvÀndiga och hur de hjÀlper till att förebygga allvarliga sjukdomar hos din hund.

Quizz

Testa dina kunskaper om hundar med vÄra roliga och lÀrorika quiz. Ett perfekt sÀtt att lÀra sig mer om hundbeteenden, raser och skötsel.

Namngenerator

AnvÀnd vÄr namngenerator för att hitta det perfekta namnet pÄ din nya hund. Inspireras av tusentals namnförslag baserade pÄ din hunds personlighet, utseende och mycket mer.

Jobb

UpptÀck karriÀrmöjligheter inom hundbranschen. FrÄn hundskötare till hundtrÀnare, hitta jobb som lÄter dig arbeta med det du Àlskar.

Delta i kurser för att förbÀttra ditt förhÄllande och kommunikation med din hund. Hitta kurser i allt frÄn grundlÀggande lydnad till specialtrÀning.

Agility

Agility Àr en rolig och aktiverande sport för hundar. LÀr dig mer om hur du kan trÀna agility med din hund och delta i tÀvlingar.

Valpkurs

Ge din valp den bÀsta starten med valpkurser. HÀr lÀr du dig grunderna i hunduppfostran, socialisering och grundlÀggande kommandon.

Utbildningar

Utveckla dina kunskaper och fÀrdigheter inom hundvÄrd och trÀning. Vi erbjuder olika utbildningar och kurser för alla nivÄer, frÄn nybörjare till erfarna hundÀgare.

UtstÀllning

Deltag i hundutstÀllningar för att visa upp din hunds skönhet och fÀrdigheter. LÀr dig mer om hur du förbereder din hund för utstÀllning och tÀvlingar.

TrÀning

FörbÀttra din hunds lydnad och beteende med professionell trÀning. Hitta kurser och trÀnare som hjÀlper dig att nÄ dina mÄl med din h

Nosework

En aktivitet dÀr hundar anvÀnder sitt luktsinne för att hitta specifika dofter. Det Àr en utmÀrkt mental stimulans för hundar och passar alla raser och Äldrar.

Lydnad

LydnadstrÀning fokuserar pÄ att lÀra hunden att följa grundlÀggande kommandon och att bete sig vÀl.

Hundförare

LydnadstrÀning fokuserar pÄ att lÀra hunden att följa grundlÀggande kommandon och att bete sig vÀl.