Om Hundisar.se

Välkommen till Hundisar.se!

Vi är ett gängse hundälskare som är passionerade över att hjälpa andra att hitta de bästa tjänsterna och produkterna för sina hundar.

Vårt mål är enkelt. Vi eftersträvar att ha Sveriges största utbud av hundprodukter och hundtjänster listade på vår hemsida. Detta för att ge dig som hundägare alla möjligheter att hitta rätt i hunddjungeln.

Med intressanta artiklar och den senaste informationen på hundmarknaden ämnar vi att underlätta beslut inför köp av tjänster och produkter.

Trots att vi själva har limiterad erfarenhet av att äga och ta hand om hundisar hoppas vi kompensera det med vår allmäna kärlek för djur. Vidare är vi mycket angelägna om att ge så objektiv och pålitlig information som möjligt baserat på all den research vi rimligen kan utföra.

Vi må vara en liten hemsida men uppdaterar den dagligen så att du alltid har tillgång till den mest aktuella och relevanta informationen gällande hundtjänster och produkter i hela Sverige.

Vi välkomnar även gärna feedback och förslag från våra besökare, så tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller tankar.

Vi hoppas att du under din vistelse hittar den information du söker samt kanske även uppskattar vårt blygsamma försök till att hjälpa hundägare som du att välja de bästa tjänsterna och produkterna för sina hundisar.

//Riki Caceras, författare och grundare av Hundisar.se.