,

Färskfoder Köttbullar för hund | 100% Nötkött, Högt Proteininnehåll | VOM

189 kr

Mer info

”`html

Taste Nötvom Köttbullar för hund – 4x560g från VOM

Naturligt och näringsrikt färskfoder

Taste Nötvom är ett färskfoder av högsta kvalitet, speciellt framtaget för att ge din hund den bästa möjliga näringen. Med en sammansättning som fokuserar på en optimal balans mellan proteinhalt och fett, och med mycket lite eller inga spannmål, är detta foder perfekt för hundar med känsliga magar.

100% Nötkött för maximal näring

VOM Taste Nöt innehåller endast protein från nöt, vilket säkerställer att din hund får i sig alla essentiella och icke-essentiella aminosyror som behövs för en sund metabolism. Den höga andelen fett fungerar som en primär energikälla, vilket gör detta foder otroligt energirikt.

Komplettera med torrfoder eller annat färskfoder

Detta köttbullar kan med fördel användas tillsammans med torrfoder eller annat färskfoder, vilket ger en varierad och balanserad kost för din fyrbenta vän.

Kontrollerad kvalitet och säkerhet

VOM är en kvalitetsfoderserie tillverkad av uteslutande animaliska råvaror i Norge. Fodret är utvecklat i samarbete med veterinärmedicinska näringsexperter och kontrolleras noggrant för att säkerställa att alla vitaminer, mineraler och spårämnen är täckta. Dessutom är produkterna inte tillredda i värme och innehåller inga konserveringsmedel.

Fodergiva och anpassning

För att säkerställa att din hund får rätt mängd näring, se detaljerad fodergiva på påsens baksida. Anpassa mängden efter hundens individuella näringsbehov, baserat på faktorer som ras, aktivitetsnivå och livsstadie.

Praktisk hemleverans

Allt vårt färskfoder levereras i en obruten fryskedja med Gordon Delivery direkt till din dörr. Leveranser sker tre gånger i veckan, och du behöver inte vara hemma för att ta emot ditt paket. Vi levererar i stort sett till alla orter i Sverige, förutom Gotland.

Beställ online och jämför priser

Vill du köpa Taste Nötvom Köttbullar till ett billigt pris? Jämför priser online och se varför detta är det bästa valet för din hund. Håll utkik efter REA och erbjudanden för att få det bästa priset!

”`

Varumärke

Taste

Varumärke

Vom og Hundemat

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Färskfoder Köttbullar för hund | 100% Nötkött, Högt Proteininnehåll | VOM”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *