,

Färskfoder för hund | 100% anka, hög proteinhalt, utan spannmål | VOM

339 kr

Mer info

”`html

Taste Anka Köttkorv för hund – 10x500g från VOM

Ge din hund det bästa inom färskfoder med Taste Anka från VOM. Denna köttkorv är noggrant framtagen för att ge din fyrbenta vän en balanserad kost med hög proteinhalt och lågt spannmålsinnehåll.

Hälsosam och Naturlig Sammansättning

Taste Anka är ett färskfoder som innehåller 100% ankkött, inklusive köttavskär, skinn och ben. Fodret är rikt på protein (16,0%) och fett (20,0%), vilket ger din hund den energi den behöver för att vara aktiv och glad. Inga konserveringsmedel eller värmebehandlingar används, vilket bevarar näringsämnena.

Optimal Energi och Näring

Fett är hundens primära energikälla och VOM Taste Anka erbjuder en hög andel fett som fungerar som en energireservoar. Fodret är även kontrollerat för att säkerställa att alla vitaminer, mineraler och spårämnen är täckta, vilket gör det till ett utmärkt val för hundar i alla livsstadier.

Flexibel Användning

Detta färskfoder kan med fördel kombineras med torrfoder eller annat färskfoder, vilket gör det enkelt att anpassa hundens kost efter individuella behov. Se detaljerad fodergiva på påsens baksida och justera mängden efter hundens ras, aktivitetsnivå och livsstadie.

Praktisk Hemleverans

Allt vårt färskfoder levereras i en obruten fryskedja direkt till din dörr med Gordon Delivery. Leverans sker tre gånger i veckan, och du behöver inte vara hemma för att ta emot ditt paket. Vi levererar till nästan alla orter i Sverige, förutom Gotland.

Beställ Online och Jämför Priser

Vill du köpa Taste Anka till ett billigt pris? Besök vår webbplats för att jämföra priser och ta del av eventuella REA-erbjudanden. Fyll på hundens foderförråd med det bästa färskfodret på nätet!

Viktig Information

Observera att färskfoder inte kan returneras. Om du bor i lägenhet, glöm inte att ange portkod vid beställning för smidig leverans.

”`

Varumärke

Taste

Varumärke

Vom og Hundemat

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Färskfoder för hund | 100% anka, hög proteinhalt, utan spannmål | VOM”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *