,

Färskfoder för hund | Lammköttkorv, hög proteinhalt, spannmålsfri | VOM

429 kr

Mer info

”`html

Taste Lamm Köttkorv för hund – 10x500g från VOM

Naturligt och näringsrikt färskfoder

Taste Lamm är ett färskfoder som fokuserar på en optimal balans mellan proteinhalt, fett och minimalt med spannmål. Fodret är tillverkat av 100% lamm och innehåller alla essentiella och icke-essentiella aminosyror som din hund behöver för en sund metabolism.

Hälsosam energikälla

Den höga andelen fett i VOM Taste Lamm är en primär energikälla för hundar. Fett är otroligt energirikt och fungerar som en reservoir för energi, vilket gör detta foder perfekt för aktiva hundar.

Flexibel användning

VOM Taste Lamm kan användas ensamt, tillsammans med torrfoder eller med annat färskfoder. Det är en utmärkt lösning för hundägare som vill ge sina fyrbenta vänner det bästa.

Kvalitet och säkerhet

VOM är en kvalitetsfoderserie tillverkad av uteslutande animaliska råvaror i Norge. Fodret är utvecklat i samarbete med veterinärmedicinska näringsexperter och är noggrant kontrollerat för att säkerställa att alla vitaminer, mineraler och spårämnen är täckta.

Produktion och hållbarhet

VOM köttkorv är inspirerad av den naturliga födan hos hundens föregångare, vargen. Produkterna har inte tillretts i värme och innehåller inga konserveringsmedel, vilket gör dem till ett hälsosamt val för din hund.

Fodergiva och anpassning

Se detaljerad fodergiva på påsens baksida. Anpassa mängden efter din hunds individuella näringsbehov. Faktorer som ras, aktivitetsnivå och livsstadie påverkar det dagliga behovet.

Praktisk hemleverans

Allt vårt färskfoder levereras i en obruten fryskedja med Gordon Delivery direkt hem till din dörr. Leveransen sker tre gånger i veckan och du behöver inte vara hemma för att ta emot ditt paket.

Beställ online och jämför priser

Vill du köpa det bästa färskfodret för din hund? Jämför priser och hitta REA online! VOM Taste Lamm är ett billigt alternativ utan att kompromissa med kvaliteten.

Vikt och mängd

Rekommenderad daglig mängd är 2% av hundens kroppsvikt. Se tabellen nedan för att anpassa mängden:

  • 5 – 10 kg: 100 – 200 g
  • 10 – 15 kg: 200 – 300 g
  • 15 – 20 kg: 300 – 400 g
  • 20 – 25 kg: 400 – 500 g
  • 25 – 30 kg: 500 – 600 g
  • 30 – 35 kg: 600 – 700 g
  • 35 – 40 kg: 700 – 800 g

”`
Denna struktur ger en tydlig och informativ presentation av produkten, vilket gör det lätt för hundägare att förstå fördelarna med VOM Taste Lamm Köttkorv.

Varumärke

Taste

Varumärke

Vom og Hundemat

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Färskfoder för hund | Lammköttkorv, hög proteinhalt, spannmålsfri | VOM”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *