,

Färskfoder Köttkorv för hund | 100% nötkött, hög proteinhalt, utan spannmål | VOM

379 kr

Mer info

Taste Nötvom Köttkorv för hund – 10x500g från VOM

Ge din hund det bästa inom färskfoder med Taste Nötvom Köttkorv från VOM. Denna köttkorv är noggrant framtagen för att ge din fyrbenta vän en balanserad kost med hög kvalitet. Med en sammansättning som fokuserar på den perfekta kvoten mellan proteinhalt och fett, är detta foder ett utmärkt val för hundar i alla livsstadier.

Hälsosam och Naturlig Kost

Taste Nötvom är ett färskfoder som innehåller 100% nötkött och är helt fritt från spannmål. Den höga andelen fett ger en energirik kost som är perfekt för hundens metabolism. Fodret är utvecklat i samarbete med veterinärmedicinska näringsexperter och tillverkat av norska råvaror som uppfyller strikta kvalitetskrav.

Komplettera med Torrfoder

Detta färskfoder kan med fördel kombineras med torrfoder eller annat färskfoder för att skapa en varierad kost. VOM säkerställer att alla viktiga vitaminer, mineraler och spårämnen är täckta, vilket gör att du kan känna dig trygg med att din hund får i sig allt den behöver.

Enkel Fodergiva

För att säkerställa att din hund får rätt mängd mat, rekommenderas en daglig mängd på 2% av hundens kroppsvikt. Se detaljerad fodergiva på påsens baksida och anpassa mängden efter din hunds individuella behov baserat på ras, aktivitetsnivå och livsstadie.

Smidig Hemleverans

Allt vårt färskfoder levereras i en obruten fryskedja direkt hem till din dörr med Gordon Delivery. Vi erbjuder leverans tre gånger i veckan, vilket gör det enkelt att köpa Taste Nötvom online. Observera att det kan ta upp till 4-5 dagar extra för vissa områden.

Beställ Idag!

Ge din hund den näring den förtjänar med Taste Nötvom Köttkorv. Jämför priser och hitta det bästa erbjudandet på nätet. Missa inte chansen att ge din hund en billig och hälsosam kost. Beställ nu och upplev skillnaden!

Varumärke

Taste

Varumärke

Vom og Hundemat

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Färskfoder Köttkorv för hund | 100% nötkött, hög proteinhalt, utan spannmål | VOM”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *