Blötmat för hund | Spannmålsfritt, Kyckling, Naturliga ingredienser | Monster Dog

39 kr

Mer info

Monster Dog Adult Single Protein Chicken 400 g – Näringsrikt Våtfoder för Vuxna Hundar

Optimal Näring för Din Fyrbenta Vän


Monster Dog Adult Single Protein Chicken är ett helfoder speciellt framtaget för vuxna hundar av alla raser, från 1 års ålder. Detta spannmålsfria blötfoder är laddat med smakrik kyckling som huvudingrediens, vilket gör det till ett utmärkt val för hundar med känsliga magar eller allergier.

Varför Välja Monster Dog Adult Single Protein Chicken?


Kyckling är en av de mest populära ingredienserna i hundmat, och det är inte utan anledning! Den är lättsmält, näringsrik och otroligt smaklig. Med rikliga mängder kycklingkött som första ingrediens får din hund den naturliga näring den behöver, samtidigt som den njuter av en fantastisk smakupplevelse.

Naturliga Ingredienser för Bästa Hälsa


Monster Dog Adult Single Protein Chicken innehåller noggrant utvalda ingredienser som bidrar med viktiga vitaminer och mineraler naturligt. En av dessa ingredienser är pumpa, som är en utmärkt källa till fiber, kalium och magnesium. Detta gör att din hund får en balanserad kost som stödjer både matsmältning och allmän hälsa.

Flexibilitet i Fodret


Detta blötfoder kan användas både som ett helfoder eller som ett komplement till torrfoder. Oavsett hur du väljer att servera det, kan du vara säker på att din hund får en nyttig och god måltid varje gång.

Köpa Monster Dog Adult Single Protein Chicken Online


Vill du ge din hund det bästa? Jämför priser och hitta billiga alternativ på nätet. Du kan enkelt köpa Monster Dog Adult Single Protein Chicken 400 g online och ta del av eventuella REA erbjudanden. Se till att ge din hund den näring den förtjänar till ett bra pris!

Ge din hund det bästa med Monster Dog Adult Single Protein Chicken – för en lycklig och frisk fyrbent vän!

Varumärke

Monster

Varumärke

Monster Pet Food

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Blötmat för hund | Spannmålsfritt, Kyckling, Naturliga ingredienser | Monster Dog”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *