Torrfoder för små hundar | Premiumkvalitet, flera animaliska proteinkällor | Orijen

499 kr

Mer info

Orijen Dog Small Breed (1,8 kg) – Torrfoder för Små Hundar av Toppkvalitet

Premiumkvalitet för Din Lilla Vän


Orijen Adult Small Breed är det perfekta torrfodret för små hundar som har nått vuxen ålder. Med en noggrant sammansatt formel som efterliknar hundens ursprungliga kost, erbjuder Orijen en näringsrik måltid som främjar ett balanserat immunförsvar och en hälsosam livsstil.

Naturliga Ingredienser för Optimal Hälsa


Orijen är ett välkänt varumärke som fokuserar på att skapa foder av absolut premiumkvalitet. Detta torrfoder innehåller flera typer av animaliska proteinkällor, inklusive kyckling, ägg, fisk, vaktel och kalkon. Dessa ingredienser har en hög smältbarhet och ger din hund den energi den behöver för att vara aktiv och glad.

Perfekt Anpassat för Små Munnar


Torrfoderkulorna i Orijen Small Breed är speciellt utformade för att passa små hundars munnar, vilket gör måltiden både angenäm och lätt att äta. Med ett innehåll av fibrer från grönsaker, frukt och baljväxter täcker detta foder hundens totala näringsbehov.

Köp Orijen Online – Jämför Bästa Priser


Vill du ge din lilla hund det bästa? Köp Orijen Adult Small Breed online och upptäck fördelarna med att handla på nätet. Jämför priser och hitta de bästa erbjudandena, inklusive REA och rabatter. Med Orijen får du inte bara ett billigt
Varumärke

Orijen

Varumärke

Orijen

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Torrfoder för små hundar | Premiumkvalitet, flera animaliska proteinkällor | Orijen”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *