Hundfoder | Spannmålsfritt, hög kötthalt, kyckling och lax | Planet Pet Society

43 kr

Mer info

Planet Pet Society Dog Adult Skin & Coat Super Salvaged Salmon 260 g – Det Bästa Valet för Din Hund!

Hälsosamt och Miljövänligt Foder


Detta spannmålsfria våtfoder är ett utmärkt val för dig som är en miljömedveten hundägare! Med en hög kötthalt av kyckling och lax erbjuder detta foder en välsmakande måltid för vuxna hundar av alla raser.

Perfekt för Små och Stora Hundar


Fodret kommer i relativt små påsar, vilket gör det till ett idealiskt helfoder för små hundar. För stora hundar rekommenderar vi att använda detta foder som ett komplement till den ordinarie kosten, då det kan bli många påsar per dag.

Klimatsmart och Hållbart


Vad gör detta foder till ett klimatsmart val? Planet Pet Society arbetar aktivt för att minska svinn genom att använda råvaror som annars hade kastats. De fokuserar på att använda lokala råvaror och delar av djur, såsom inälvor, som ofta går till spillo.

Engagemang för Vår Planet


Planet Pet Society är en del av 1% for the Planet och lovar att donera 1% av sin totala försäljning till ändamål som hjälper vår planet. Genom att köpa detta foder bidrar du till en mer hållbar framtid!

Billigt och Enkelt att Köpa Online


Vill du jämföra priser eller hitta REA på detta fantastiska foder? Du kan enkelt köpa Planet Pet Society Dog Adult Skin & Coat Super Salvaged Salmon 260 g online på nätet. Gör ett smart val för din hund och vår planet idag!

Varumärke

Planet Pet Society

Varumärke

Planet Pet Society

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Hundfoder | Spannmålsfritt, hög kötthalt, kyckling och lax | Planet Pet Society”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *