Hundfoder Våtfoder Kyckling | Hög kötthalt, Spannmålsfritt, Klimatsmart | Planet Pet Society

43 kr

Mer info

Planet Pet Society Dog Adult Second Chance Chicken 260 g – Det Bästa Våtfodret för Din Vuxna Hund!

En Läckert och Näringsrikt Foderalternativ


Här har vi ett riktigt läckert våtfoder som du kan servera som helfoder eller som ett komplement till torrfoder! Planet Pet Society Dog Adult Second Chance Chicken är baserat på kyckling och passar för vuxna hundar av alla raser. Med tanke på att påsarna är ganska små rekommenderar vi det som helfoder främst till små raser – annars blir det väldigt många påsar per dag!

Hög Kötthalt och Spannmålsfritt


Detta foder har en hög kötthalt vilket går hand i hand med hundens naturliga kost. Dessutom är det fritt från spannmål, vilket gör det till ett utmärkt val för hundar som är känsliga mot detta.

Klimatsmart Val för Medvetna Hundägare


Vad är det som gör detta foder till ett klimatsmart val? Jo, Planet Pet Society donerar pengar till organisationer som hjälper vår planet och satsar på lokala råvaror. De använder råvaror som kanske annars hade kastats, som organ från kyckling istället för bara köttet. Detta minskar matsvinnet!

Engagemang för Vår Planet


Planet Pet Society är med i organisationen 1% for the Planet och lovar att donera 1% av sin totala försäljning till ändamål som hjälper vår planet.

Köp Online och Jämför Priser


Vill du köpa detta billiga och bästa våtfoder online? Jämför priser på nätet och håll utkik efter REA för att få det bästa priset på Planet Pet Society Dog Adult Second Chance Chicken! Ge din hund det näringsrika och klimatsmarta foder den förtjänar!

Varumärke

Planet Pet Society

Varumärke

Planet Pet Society

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Hundfoder Våtfoder Kyckling | Hög kötthalt, Spannmålsfritt, Klimatsmart | Planet Pet Society”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *