, ,

Öronlösning för hundar | Antimikrobiell, lugnande och icke-irriterande formula | ABELIA

195 kr

Mer info

ABELIA® TrisEDTA Öronlösning – 118 ml: Den Bästa Lösningen för Ditt Husdjurs Öronhälsa

Avancerad Formel med Lugna Egenskaper


ABELIA® TrisEDTA är en avancerad öronlösning som är speciellt framtagen för att motverka klåda och obehag i öronen hos både hundar och katter. Med en unik kombination av trometamin, EDTA och bensylalkohol erbjuder denna lösning en synergistisk effekt som hjälper till att bekämpa bakterier och förebygga öroninflammation.

Effektiv mot Multiresistenta Bakterier


Den svagt alkaliska pH-nivån (pH 8) bidrar till en antimikrobiell aktivitet som gör ABELIA® TrisEDTA till en idealisk behandling för bakteriell otit. Den kan även användas tillsammans med antibiotika för att öka effektiviteten av behandlingen.

Enkel Applicering och Behandling


För att använda ABELIA® TrisEDTA, fyll i hörselgången med 1-5 ml beroende på ditt djurs storlek. Massera örat mjukt men bestämt i flera sekunder. Överflödig lösning avlägsnas med en kompress eller pappershandduk, men ta inte bort eller tvätta ur lösningen. Applicera var 12 till 24 timmar i minst 4 veckor, och låt din veterinär utvärdera behandlingen var 7-10 dag.

Förebyggande Behandling


För att hålla öronen friska och förebygga återfall, rekommenderas det att applicera ABELIA® TrisEDTA 1-2 gånger per vecka. Genom att administrera lösningen 15-30 minuter innan antibiotika appliceras, kan du maximera dess effekt.

Köpa ABELIA® TrisEDTA Online


Letar du efter en billig och effektiv lösning för ditt husdjurs öronproblem? Jämför priser och hitta den bästa affären på nätet. Missa inte chansen att köpa ABELIA® TrisEDTA på REA och ge ditt djur den vård de förtjänar!

Sammanfattning


ABELIA® TrisEDTA är en effektiv och säker öronlösning som hjälper till att motverka klåda och inflammation. Med sin avancerade formula och antimikrobiella egenskaper är det ett utmärkt val för att hålla ditt husdjurs öron friska och glada.

Varumärke

Healthy Pet

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Öronlösning för hundar | Antimikrobiell, lugnande och icke-irriterande formula | ABELIA”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *