Antistress Schampo för Hund | Veganskt, Ekocertifierat, Berikad med Kamchatka Bear Berry | Wilda Siberica

149 kr

Mer info

Wilda Siberica Antistress Schampo 400 ml – Vegansk och lugnande pälsvård för hundar och katter

Optimal lösning för kliande hud


Wilda Siberica Antistress Schampo är det perfekta valet för hundar och katter som lider av kliande hud. Detta veganska schampo är speciellt framtaget för att rengöra pälsen samtidigt som det lugnar och återfuktar huden.

Inspirerat av Sibirien


När Wilda Siberica skapade detta schampo, lät de sig inspireras av de majestätiska björnarna i Sibirien. Dessa björnar njuter av Kamchatka Bear Berry, ett bär rikt på vitaminer och ursolsyra som är känt för sina lugnande och läkande egenskaper. Detta kraftfulla bär är självklart tillsatt i schampot för att ge din fyrbenta vän den bästa möjliga vården.

Naturliga ingredienser för frisk päls


Wilda Siberica Antistress Schampo innehåller även extrakt från ringblomma, som har använts i urminnes tider för att behandla hudproblem. Dessutom bidrar Oblepikha-olja till att stärka hårsäckarna och främja en frisk och stark päls.

Hållbar och djurvänlig produktion


Wilda Siberica är stolta över att erbjuda produkter som är veganska, tillverkade i Europa, och Ecocert-certifierade. Detta innebär att produkterna uppfyller strikta krav på tillverkning, förvaring, frakt och förpackning, och de är självklart inte testade på djur.

Kombinera för bästa resultat


För att maximera effekten av din pälsvård, rekommenderar vi att du kombinerar detta schampo med Wilda Siberica Antistress Balsam och Wilda Siberica Antistress Spray.

Köp online och jämför priser


Vill du ha det bästa schampot till ett billigt pris? Du kan enkelt köpa Wilda Siberica Antistress Schampo online på nätet. Jämför priser och håll utkik efter REA för att få det bästa erbjudandet!

Ge din fyrbenta vän den vård de förtjänar med Wilda Siberica Antistress Schampo!

Varumärke

Wilda Siberica

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Antistress Schampo för Hund | Veganskt, Ekocertifierat, Berikad med Kamchatka Bear Berry | Wilda Siberica”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *