,

Regnjacka för hund | Vatten- och vindtät, Hot Pink, Justerbar | Rukka

355 kr

Mer info

Rukka Hase Regnjacka för hund – Hot Pink (30) | Vatten- och vindtät skydd för din fyrbenta vän

Skydd mot regn och rusk


Rukka Hase Regnjacka är den perfekta lösningen för hundägare som vill skydda sina älsklingar från vädrets makter. Denna lätta regnjacka är både vatten- och vindtät, vilket gör den idealisk för blöta och blåsiga dagar. Med tejpade sömmar håller jackan effektivt ute fukt, så att din hund kan hålla sig torr och bekväm.

Ventilation och komfort


Jackan är designad med ett ventilerande meshfoder som säkerställer god andningsförmåga, vilket är viktigt för att din hund ska må bra under aktiv lek. Den höga kragen ger ett extra skydd mot regn och vind, så att ni kan njuta av era promenader oavsett väder.

Praktiska funktioner


Med ett praktiskt spänne på ryggen är det enkelt att ta på och av jackan. De elastiska benbanden håller jackan på plats, även under hård vind eller intensiv lek. Dessutom är både halsringningen och midjan justerbara för en perfekt passform.

Ökad synlighet och bärbarhet


Reflekterande kanter bidrar till ökad synlighet, vilket är viktigt för säkerheten under kvällspromenader. Jackan kommer dessutom i en praktisk påse, vilket gör den lätt att bära med sig när ni är på språng.

Varför välja Rukka Hase Regnjacka?


Köp Rukka Hase Regnjacka online och ge din hund det bästa skyddet mot regn och rusk. Jämför priser och hitta den billigaste varianten på nätet. Missa inte chansen att fynda under REA och ge din hund den komfort och stil den förtjänar!

Material och skötsel


Tillverkad av 100% polyester, är denna regnjacka både hållbar och lättskött. Se till att din hund alltid är redo för äventyr, oavsett väder!

Varumärke

Rukka Pets

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Regnjacka för hund | Vatten- och vindtät, Hot Pink, Justerbar | Rukka”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *