,

Hundregnjacka | Reflekterande, vattentät, gul | Hurtta

849 kr

Mer info

Hurtta Mudventure Regnjacka Reflekterande Gul – Den Bästa Regnjackan för Din Hund!

Öka Synligheten med Stil


Upptäck Hurtta Mudventure Regnjacka Reflekterande i en härlig och iögonfallande gul färg. Denna jacka är inte bara snygg, utan också helt reflekterande, vilket ökar din hunds synlighet avsevärt under kvällspromenader. Med ett helt tyg av reflexmaterial kan du känna dig trygg när mörkret faller på!

Perfekt för Alla Väderförhållanden


Denna vattentäta jacka (10 000 mm vattenpelare) är designad med tejpad sömmar och en hög krage som skyddar mot regn. Jackan har inget foder, vilket gör den idealisk för sommarens promenader. När temperaturen sjunker kan du enkelt komplettera med en hundtröja under.

Justera för Optimal Passform


Med två dragskor i kragen kan du enkelt justera så att jackan sitter perfekt bakom öronen, vilket förhindrar att regn rinner ner i nacken. Dessutom kan du justera jackan runt bröstet och rygglängden för att få en skräddarsydd passform för just din hund.

Stabil och Bekväm


Jackan hålls på plats med hjälp av band som går runt bakbenen, vilket gör att din hund kan springa obehindrat utan att jackan åker runt. Det är viktigt att tänka på att en hund som bär reflexer syns upp till tre gånger tidigare än hundar utan reflexer. Tillsammans med en hundlampa är detta en ovärderlig säkerhetsåtgärd!

Miljövänlig och Säker


Tyget i Hurtta Mudventure Regnjacka Reflekterande har Öko-Texstandard 100, vilket innebär att det inte innehåller skadliga ämnen. Du kan känna dig trygg med att din hund bär en jacka som är både säker och miljövänlig.

Finns i Flera Storlekar


Se till att mäta din hund noggrant och kolla storleksguiden innan du köper. Regnjackan finns i många storlekar, så att du kan hitta den perfekta passformen för din fyrbenta vän.

Tvättråd


För att hålla jackan i toppskick, tvätta den i 30 grader skontvätt i tvättmaskin. Torktumla inte och använd inte sköljmedel.

Jämför och Hitta Bästa Priset Online


Vill du ha en billig och kvalitativ regnjacka för din hund? Jämför priser och hitta den bästa affären på nätet. Missa inte chansen att göra en bra affär under REA!

Ge din hund den bästa skyddet mot väta och mörker med Hurtta Mudventure Regnjacka Reflekterande!

Varumärke

Hurtta

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Hundregnjacka | Reflekterande, vattentät, gul | Hurtta”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *