,

Hundtäcke | Vind- och vattenavvisande, elastiskt, svart | Back on Track

515 kr

Mer info

Back on Track – Hundtäcke Bark – Svart (30 cm) – Det perfekta valet för den aktiva hunden!

Vind- och vattenavvisande skydd


Detta skaltäcke från Back on Track är designat för att stå emot både vind och regn, vilket gör det till ett utmärkt val för alla hundar som älskar att vara ute oavsett väder. Med ett mjukt och elastiskt yttertyg får din hund den komfort den förtjänar.

Innovativ lontex-teknologi


Insidan av täcket är fodrat med lontex-teknologi, som stimulerar blodcirkulationen och håller din hund varm. Detta gör att hundens muskler hålls flexibla, vilket är avgörande för att kunna njuta av äventyr i alla väderförhållanden. Perfekt för frusna hundar!

Optimal rörelsefrihet


Med en uppdaterad design erbjuder Bark täcket optimal rörelsefrihet för frambenen. Det har en dragsko ovanför svansen och vid nacken, vilket gör att täcket kan justeras för att passa just din hund. Det fästs enkelt med ett spänne på ryggen och har öppningar för både sele och halsband. Det sitter där det ska oavsett aktivitet!

Komplettera med Eddie


Har du en hund som är extra frusen? Då rekommenderar vi att du kollar in täcket ”Eddie” med artikelnummer B32313545, som passar perfekt som lager 1 under Bark-täcket.

Övrig information


– Passar en normalbyggd eller mer atletiskt byggd hund.
– Idealisk för hundar med kraftig struktur.

Köp online och jämför priser!


Letar du efter ett billigt hundtäcke av hög kvalitet? Köp Back on Track – Hundtäcke Bark online och jämför priser på nätet. Missa inte chansen att fynda under REA och hitta det bästa priset för din fyrbenta vän!

Varumärke

Back on Track

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Hundtäcke | Vind- och vattenavvisande, elastiskt, svart | Back on Track”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *