,

Hundbädd | Svart, fyrkantig, ergonomisk, lätt att rengöra | Bia Bed

1.590 kr

Mer info

Bia Bed Original Hundbädd Svart – 120x100x15 cm från Bia

En stilren och praktisk hundbädd


Bia Hundbädd är en stilig och praktisk hundbädd som är enkel att rengöra. Den är designad för att ge din hund den bästa möjliga sömnupplevelsen, oavsett om det är en liten chihuahua eller en stor mastiff.

Ergonomiskt stöd för alla hundar


Med en freonfri polyeterkärna erbjuder Bia bädden ett ergonomiskt stöd som passar både små och stora hundar. De något upphöjda kanterna är mjuka och ramar in bädden, vilket ger en trygg och mysig plats för din fyrbenta vän.

Perfekt för valpar och kenneluppfödare


Bia bädden används flitigt av kenneluppfödare och är idealisk som valplåda. Den är lätt att rengöra och de mjuka kanterna minimerar risken för skador på valparna.

Slitstarkt och lättskött material


Det kraftiga konstlädret som utgör sängens ytterhölje är både slitstarkt och lätt att rengöra, vilket gör att bädden snabbt blir de flesta hundars favoritbädd.

Tillverkad i Sverige och flera storlekar


Bia Bed är tillverkad i Sverige och finns i flera olika storlekar för att passa just din hunds behov. Observera att den största storleken (100 x 120 cm) är en beställningsvara och har någon dags extra leveranstid.

Köp Bia Bed Online


Vill du köpa en Bia Bed till ett bra pris? Jämför priser online och hitta den bästa hundbädden på nätet. Håll utkik efter REA för att få en billig hundbädd till din älskade vän!

Varumärke

Bia Bed

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Hundbädd | Svart, fyrkantig, ergonomisk, lätt att rengöra | Bia Bed”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *