Insektsfoder för hundar | Proteinrikt, skonsamt för magen | Petgood

569 kr

Mer info

”`html

Petgood Adult Insektsfoder (5 kg) – Högkvalitativt och Hållbart Foder för Vuxna Hundar

Komplett Foder för Vuxna Hundar


Petgood Adult with Insect Protein är ett komplett foder som är skräddarsytt för vuxna hundar i alla storlekar. Huvudingrediensen är högkvalitativt protein från en enda animalisk proteinkälla: insekter, samt naturliga och noggrant utvalda växtbaserade ingredienser.

Skonsamt för Känsliga Magar


Petgood Adult with Insect Protein innehåller endast proteinrikt insektsprotein som är skonsamt för hundens tarmar. Fodret passar perfekt för hundar med känslig mage eller matallergier. Det proteinrika insektsproteinet, kombinerat med näringsrika växtbaserade ingredienser, gör Petgood Adult till ett nyttigt och skonsamt helfoder som ger din vovve allt den behöver för ett friskt och aktivt hundliv.

Utvecklat med Experter


Receptet är utvecklat med veterinärer och dietister och utgör ett komplett och näringsrikt helfoder, som dessutom är klimatsmart. Med Petgood sätter du din hunds hälsa först, och får hållbarhet på köpet. En riktig win-win helt enkelt.

Fördelar med Petgood Adult Insektsfoder

  • Högkvalitativt protein från insekter
  • Näringsrikt och naturligt med noggrant utvalda ingredienser
  • Skonsamt för magen och bra för tarmfloran
  • Utvecklat med experter för optimal näringsprofil
  • Minskat tassavtryck för en hållbar framtid

Hållbarhet och Kvalitet


Petgood erbjuder näringsrika produkter med högkvalitativt protein från insektsarten svart soldatfluga. Vårt insektsbaserade hundfoder och dental sticks utvecklas med veterinärer, dietister och tandspecialister för att säkerställa bästa effekt och en optimal näringsprofil. Vi drivs av att minimera vårt tassavtryck på planeten och därför är alla våra produkter framtagna med hållbarhet som grund.

Är Insektsbaserat Hundfoder Bra för Din Hund?


Insekter är rika på protein och innehåller aminosyror med hög smältbarhet, vilket gör dem till en högkvalitativ proteinkälla. Detta innebär att de täcker din hunds behov av alla essentiella aminosyror och att din hund enkelt kan tillgodogöra sig det värdefulla proteinet.

Köpa Petgood Adult Insektsfoder Online


Vill du jämföra priser och köpa Petgood Adult Insektsfoder? Besök vår webbplats för att hitta billigaREA på våra produkter. Med Petgood får du det bästa för din hund, direkt från nätet!
”`

Varumärke

Petgood

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Insektsfoder för hundar | Proteinrikt, skonsamt för magen | Petgood”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *