Hundfoder | Holistiskt superpremiumfoder med färsk kalkon och ärtor | Brit

799 kr

Mer info

Brit Fresh Turkey with Pea Light Fit & Slim (12 kg) – Det Bästa Fodret för Din Hund

Holistiskt Superpremiumfoder för Mindre Aktiva och Överviktiga Hundar


Brit Fresh Turkey with Pea Light Fit & Slim är ett holistiskt superpremiumfoder som är perfekt för mindre aktiva, överviktiga och/eller äldre hundar. Med en smakfull blandning av färsk kalkon, ärtor, ris, aronibär och maskros erbjuder detta foder en balanserad kost som din hund kommer att älska.

Naturliga Källor för Optimal Hälsa


Formulan är rik på naturliga källor till aminosyror, vilket bidrar till en hälsosam tillväxt, ett starkt immunförsvar, samt frisk hud och päls. Dessutom stödjer den starka ben och muskler, samt friska tänder och tandkött. De flesta ingredienser kommer från lokala leverantörer, vilket garanterar kvalitet och hållbarhet.

Fritt från Onödiga Tillsatser


Brit Fresh Turkey with Pea Light Fit & Slim är fritt från konstgjorda antioxidanter, färgämnen och smaksättare. Du behöver inte oroa dig för tomma kalorier eller ingredienser som inte fyller någon funktion. Helt enkelt det bästa naturen kan erbjuda!

Utfodring och Användning


För att säkerställa att din hund får rätt näring, se den detaljerade fodergivan på förpackningen. Detta foder är tillverkat av färskt kött och är mycket välsmakande, vilket gör det till en utmärkt val för din fyrbenta vän.

Köp Online och Jämför Priser


Vill du köpa detta fantastiska foder? Du kan enkelt jämföra priser och hitta billiga alternativnätet. Håll utkik efter REA för att få det bästa priset på Brit Fresh Turkey with Pea Light Fit & Slim!

Ge din hund det bästa med Brit Fresh – för en lycklig och frisk vän!

Varumärke

Brit Fresh

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Hundfoder | Holistiskt superpremiumfoder med färsk kalkon och ärtor | Brit”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *