,

Dietfoder för hundar | Duck & Ris | Hill’s

1.049 kr

Mer info

Hill’s Prescription Diet Canine d/d Food Sensitivities Duck & Rice (12 kg) – Det Bästa Dietfodret för Din Hund

Optimal Hälsa för Känsliga Magar


Hill’s Prescription Diet Canine d/d Duck & Rice är ett specialanpassat dietfoder som är utformat för att hantera foderallergi och -intolerans hos hundar. Med en noggrant utvald kombination av ankbröst och ris erbjuder detta foder en lättsmält och välsmakande lösning för din fyrbenta vän.

Viktiga Egenskaper


– **Inledande hantering av hundar med hudåkommor**: Perfekt för hundar som lider av klåda eller andra foderrelaterade problem.
– **Eliminationsdiet**: Utvecklad för att identifiera och eliminera negativa foderreaktioner.
– **Veterinärrekommenderad**: Används under övervakning av veterinär för att säkerställa bästa möjliga resultat.

Varför Välja Hill’s Prescription Diet?


Foderallergi och -intolerans kan orsaka obehag och smärta för din hund. Med Hill’s Prescription Diet d/d kan du ge din hund den näring den behöver utan att riskera negativa reaktioner. Det är viktigt att du söker veterinärvård minst var sjätte månad under tiden din hund äter detta foder, och om hälsotillståndet försämras, kontakta omedelbart en veterinär.

Köpa Hill’s Prescription Diet Online


Vill du ge din hund det bästa dietfodret? Köp Hill’s Prescription Diet Canine d/d Duck & Rice online och jämför priser för att hitta de bästa erbjudandena. Håll utkik efter REA och billiga alternativ på nätet för att spara pengar utan att kompromissa med din hunds hälsa.

Ge din hund den vård och näring den förtjänar med Hill’s Prescription Diet Canine d/d Duck & Rice – för en glad och frisk hund!

Varumärke

Hills Prescription Diet

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Dietfoder för hundar | Duck & Ris | Hill’s”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *