,

Fodertillskott för hund | Laxolja med Omega 3 för bättre pälskvalitet | Salmopet

129 kr

Mer info

Salmopet Laxolja (300 ml) – Det Bästa Fodertillskottet för Din Hund och Katt

Varför Välja Salmopet Laxolja?


Salmopet Laxolja är ett premium fodertillskott som rekommenderas för både hundar och katter. Med en hög smaklighet är denna laxolja perfekt för att öka aptiten hos djur som är kräsna med maten.

Fördelar med Omega 3


Omega 3 är avgörande för att förbättra pälskvaliteten och minska onormal pälsfällning. Dessutom hjälper det till att lindra och läka såriga trampdynor, ett vanligt problem efter långa promenader på asfalt. Laxoljan är också bra för hud och päls, vilket gör den till ett utmärkt val för att förebygga hud-, led- och hjärtbesvär.

Användning och Doseringsanvisning


Det är viktigt att följa doseringsanvisningen på flaskan. Första gången produkten ges rekommenderas att du börjar med 1/3 dos och under en vecka ökar till full dos. Detta för att förhindra magreaktioner hos känsliga hundar.

Var kan du Köpa Salmopet Laxolja?


Du kan enkelt jämföra priser och köpa Salmopet Laxolja online på nätet. Håll utkik efter REA och erbjudanden för att få den bästa prisen på detta fantastiska fodertillskott.

Sammanfattning


Salmopet Laxolja är det bästa valet för att ge din hund eller katt en extra boost av näring. Med rikligt med Omega 3 och en smaklighet som få djur kan motstå, är detta ett måste i varje djurägares skåp. Ge din fyrbenta vän det de förtjänar – en friskare hud och en glänsande päls!

Varumärke

Salmopet

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Fodertillskott för hund | Laxolja med Omega 3 för bättre pälskvalitet | Salmopet”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *