Våtfoder för hundar | Högt kalori- och proteininnehåll, spannmålsfritt, hypoallergeniskt | Little BigPaw

19 kr

Mer info

Little BigPaw Tender Duck & Vegetables Dinner – Näringsrik Måltid för Små och Toy-Raser

Upptäck Little BigPaw Tender Duck & Vegetables Dinner, en komplett våtfoder som är perfekt anpassad för de unika behoven hos små och toy-raser. Med en oemotståndlig smakkombination av anka och grönsaker, erbjuder detta foder en 100% naturlig och näringsrik måltid som ger din hund allt den behöver för optimal hälsa och välbefinnande.

Högt Kalori- och Proteininnehåll

Små och toy-raser har en högre metabolism än större hundar, vilket innebär att de kan behöva mer energi per kilo kroppsvikt. Little BigPaw Tender Duck & Vegetables Dinner har ett högt kalori- och proteininnehåll för att ge din hund den extra energin den behöver.

100% Naturligt och 60% Anka

Alla ingredienser i Little BigPaw Tender Duck & Vegetables Dinner är 100% naturliga och av högsta kvalitet. Anka är en utmärkt proteinkälla som är lättsmält och rik på essentiella aminosyror, vilket ger din hund allt den behöver för att bygga och underhålla starka muskler, en frisk hud och en glänsande päls.

Spannmålsfritt och Hypoallergeniskt

Detta foder är spannmålsfritt och hypoallergeniskt, vilket gör det idealiskt för hundar med allergier eller matsmältningsproblem. Spannmål kan vara svårsmälta för vissa hundar och kan orsaka hudproblem, klåda och magbesvär.

Rik på Vitaminer och Mineraler

Little BigPaw Tender Duck & Vegetables Dinner är berikat med en rad essentiella vitaminer och mineraler som är viktiga för din hunds hälsa. Vitamin A, D, E och B-komplex stärker immunförsvaret, tänder och ben. Omegaoljor och fetter bidrar till en frisk hud, starka leder och en glänsande päls.

Fördelar med Little BigPaw Tender Duck & Vegetables Dinner

  • Högt kalori- och proteininnehåll för extra energi
  • 100% naturligt och 60% anka för optimal näring
  • Spannmålsfritt och hypoallergeniskt för känsliga magar
  • Rika på vitaminer och mineraler för en god hälsa
  • Smakrikt och oemotståndligt för kräsna hundar

Vill du köpa Little BigPaw Tender Duck & Vegetables Dinner online? Jämför priser och hitta den bästa affären på nätet. Håll utkik efter REA och billiga erbjudanden för att ge din hund den näring den förtjänar!

Varumärke

Little BigPaw

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Våtfoder för hundar | Högt kalori- och proteininnehåll, spannmålsfritt, hypoallergeniskt | Little BigPaw”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *