Ledhälsotillskott för hundar | Tuggtabletter för små/mellan hundar med glucosamin och kondroitinsulfat | Dasuquin

529 kr

Mer info

Dasuquin Tuggtabletter för Ledhälsa – Små/Mellan Hundar från Nutramax

Främja Din Hunds Ledhälsa


Dasuquin® är ett unikt ledtillskott som främjar god ledhälsa och rörlighet hos hundar. Med en välsmakande tuggtablett som din hund kommer att älska, erbjuder Dasuquin en kraftfull kombination av ASU (avokado/sojaböna ickeförtvålningsbara), grönt te-extrakt, glukosamin och kondroitinsulfat. Detta ger ett omfattande gemensamt hälsostöd för hundar i alla storlekar och raser.

Effektiv och Kostnadseffektiv


Med 80 tabletter per förpackning är Dasuquin ett kostnadseffektivt kosttillskott där det krävs en låg underhållsdos. Det är perfekt för hundar som lider av artros och stelhet i lederna.

Dosering och Användning


Räkna med att det kan ta 4-6 veckor innan du märker någon skillnad, även om vissa hundar kan svara tidigare. Här är rekommenderad dosering baserat på hundens vikt:

  • Under 4,5 kg: 0,5 tablett de första 4-6 veckorna, sedan 0,5 tablett i underhåll
  • 4,5 – 13 kg: 1 tablett de första 4-6 veckorna, sedan 0,5 tablett i underhåll
  • 13 – 26 kg: 2 tabletter de första 4-6 veckorna, sedan 1 tablett i underhåll
  • 26 – 54 kg: 2 tabletter de första 4-6 veckorna, sedan 1 tablett i underhåll

Om du märker skillnad tidigare kan du minska antalet tabletter till en underhållsdos. Underhållsdosen kan även användas på lång sikt hos friska hundar för att stödja lederna.

Varför Välja Dasuquin?


Med renhet >99,9% för glukosaminhydroklorid och 100% renhet för kondroitinsulfat av lågmolekulärvikt, kan du vara säker på att du ger din hund det bästa. Dessutom kan du enkelt jämföra priser online för att hitta den bästa affären. Håll utkik efter REA och billiga priser när du köper Dasuquin på nätet.

Ge din hund den ledhälsa den förtjänar med Dasuquin Tuggtabletter!

Varumärke
Varumärke

Dasuquin

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Ledhälsotillskott för hundar | Tuggtabletter för små/mellan hundar med glucosamin och kondroitinsulfat | Dasuquin”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *