Tandvårdsprodukter för hund | Fuktiga mintdoftande fingerpads | Vet’s Best

69 kr

Mer info

Vet’s Best Clean Teeth Finger Pads – 50-pack för enkel tandvård

Effektiv och enkel tandrengöring för din fyrbenta vän


Upptäck Vet’s Best Clean Teeth Finger Pads, ett praktiskt och effektivt sätt att hålla din hunds eller katts tänder rena. Med 50 fuktiga fingerpads, smaksatta med mint, blir tandvården både enkel och angenäm för både dig och ditt husdjur.

Designad för att passa alla


Dessa fingerpads är lätta att använda – träs enkelt på ditt finger för att ge dig full kontroll när du rengör din väns tänder. Du kan känna varje tand och nå även de svåråtkomliga områdena. Med små cirkulära rörelser kan du gnugga på tänder och tandkött, vilket gör tandvården till en smidig och effektiv rutin.

Fördelarna med regelbunden tandborstning


Att borsta tänderna på din hund eller katt har många fördelar, och det är aldrig för sent att börja! Regelbunden tandborstning minskar risken för parodontit, tandlossning, inflammationer, tandsten och plack. Dessutom motverkar det dålig andedräkt och bakterietillväxt. Många kosttillskott kan förbättra din fyrbenta väns munhälsa, men inget kan ersätta den mekaniska funktionen i just tandborstning!

Perfekt för känsliga munnar


Dessa fingerpads är särskilt bra för djur med mindre munnar eller de som helt enkelt inte gillar tandborstar. Byt ut paden vid behov och släng den i sopsorteringen – enkelt och miljövänligt!

Köp Vet’s Best Clean Teeth Finger Pads online


Vill du ha det bästa för din hund eller katt? Jämför priser och köp Vet’s Best Clean Teeth Finger Pads online. Håll utkik efter REA och erbjudanden för att få ett bra pris på dessa fantastiska tandvårdsprodukter. Gör tandvården till en lek och ge din fyrbenta vän den omtanke de förtjänar!

Varumärke
Varumärke

Vets Best

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Tandvårdsprodukter för hund | Fuktiga mintdoftande fingerpads | Vet’s Best”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *