Fodertillskott för hundar | Mjuka tuggtabletter med odenaturerat kollagen typ II, vitamin E och omega-3 | Flexadin Advanced

444 kr

Mer info

Flexadin Advanced – Det Bästa Stödet för Din Hunds Leder

Flexadin Advanced (30 tbl) är ett unikt dietiskt fodertillskott från Flexadin som erbjuder exceptionellt stöd till leder drabbade av artros. Med en innovativ formula som innehåller odenaturerat kollagen typ II (UC II), vitamin E och omega-3, har detta tillskott en bevisad effekt hos hundar med artros.

Smakliga Tuggtabletter för Alla Hundar

Flexadin Advanced är mycket smakliga mjuka tuggtabletter som accepteras av 94% av hundarna! Detta gör det enkelt och bekvämt att ge din hund det stöd den behöver. Finns i förpackningar om 30 och 60 tuggtabletter, är Flexadin Advanced ett utmärkt val för hundägare som vill ge sina fyrbenta vänner det bästa.

Användning och Dosering

Flexadin Advanced kan användas av alla hundar, oavsett storlek. Rekommenderad dosering är 1 tuggtablett per dag. För bästa resultat rekommenderas att produkten används inledningsvis i upp till 3 månader. Tuggtabletterna kan ges direkt i munnen eller blandas med fodret.

Det är viktigt att följa näringsrekommendationerna och att alltid ha vatten tillgängligt. Vi rekommenderar att rådfråga veterinär innan användning eller vid förlängning av administreringen.

Förvaring och Säkerhet

För optimalt resultat bör Flexadin Advanced kombineras med ett balanserat helfoder. Förvara produkten torrt och svalt i en tätt försluten förpackning vid temperaturer under 25 °C och skyddad från solljus. Kom ihåg att produkten endast är avsedd för djur och bör förvaras utom räckhåll för barn.

Köp Flexadin Advanced Online

Vill du köpa Flexadin Advanced till ett billigt pris? Jämför priser på nätet och hitta de bästa erbjudandena. Håll utkik efter REA och specialerbjudanden för att få det bästa priset på detta fantastiska tillskott. Ge din hund det stöd den förtjänar med Flexadin Advanced!

Varumärke
Varumärke

Flexadin

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Fodertillskott för hundar | Mjuka tuggtabletter med odenaturerat kollagen typ II, vitamin E och omega-3 | Flexadin Advanced”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *