,

Aktiveringsspel för hundar | Trä, klurigt, 25 cm | Little&Bigger

169 kr

Mer info

Little&Bigger Seek-a-Treat Bone Trap – Aktiveringsspel för Din Hund

Upptäck Little&Bigger Seek-a-Treat Bone Trap, det perfekta aktiveringsspelet för din fyrbenta vän! Med måtten 25 x 2,5 cm och tillverkat av hållbart trä, erbjuder detta spel en rolig och utmanande upplevelse för hundar i alla storlekar. Genom att gömma godis eller torrfoder under luckor och klaffar, får din hund möjlighet att använda sin nos och sina tassar för att lösa problem och få belöningar.

Fördelar med Aktiveringsleksaker

Att använda aktiveringsleksaker som Little&Bigger Seek-a-Treat bidrar till att din hund får utlopp för sina naturliga beteenden. Aktivering med kluriga leksaker hjälper hunden att vara nyfiken, undersöka och lösa problem. Istället för att bara få maten serverad i skålen, får din hund kämpa för att få sina godbitar, vilket förlänger ättiden och stimulerar både kropp och sinne.

Stärk Bandet med Din Hund

Genom att spela tillsammans med din hund stärker du ert band. Aktiveringsspelet ger er många roliga stunder och hjälper din hund att utveckla sin problemlösningsförmåga. När hunden lyckas klura ut leken, ökar hundens självförtroende och ni får en ännu starkare relation.

Tips för Användning

Placera spelet på en jämn och halkfri yta och börja med att visa din hund hur det fungerar. Lämna gärna en godbit synlig för att öka hundens självkänsla. Kom ihåg att aldrig lämna din hund obevakad med spelet, och om den tappar intresset, ta bort det en stund och prova igen senare. Var tålmodig, särskilt med hundar som är ovana vid problemlösning – de kan behöva lite extra hjälp i början.

Aktiveringsspel vid Konvalescens

Aktiveringsspel som Little&Bigger Seek-a-Treat är också utmärkta för hundar som behöver aktiveras under konvalescens. Istället för att vara inaktiva kan de få stimulans och hålla sig sysselsatta, vilket är viktigt för deras välmående.

Köp Online och Jämför Priser

Vill du köpa Little&Bigger Seek-a-Treat Bone Trap? Jämför priser online och hitta den bästa affären för att få ett billigt erbjudande. Håll utkik efter REA och specialerbjudanden på nätet för att göra ett bra köp!

Varumärke

Little&Bigger

Varumärke

Little&Bigger

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Aktiveringsspel för hundar | Trä, klurigt, 25 cm | Little&Bigger”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *