Omega-3 Olja för Hundar | Högkvalitativ Fiskolja och Olivolja | Effektri

629 kr

Mer info

Effektri Dog Omega-3 Olja (500 ml) – Bästa valet för din hunds hälsa

Effektri Dog Omega-3 Olja är ett högkvalitativt kosttillskott som kombinerar fiskolja och olivolja för att ge din hund de bästa näringsämnena. Med en unik formel som bevarar omega-3-fettsyrorna DHA och EPA, är detta en olja som verkligen gör skillnad för din fyrbenta vän.

Varför välja Effektri Dog Omega-3 Olja?

Många hundägare vet att omega-3 är viktigt för hundens kost, men visste du att oljan lätt kan oxidera och förlora sina näringsämnen? Med Effektri Dog Omega-3 Olja får du en produkt som är skyddad mot oxidation tack vare den tillsatta olivoljan, vilket säkerställer att din hund får i sig alla viktiga näringsämnen.

Fördelar med Effektri Dog Omega-3 Olja

Denna olja är inte bara bra för hundens allmänna hälsa, utan den har också specifika fördelar som kan hjälpa till att avhjälpa:

Inflammationer
Livlös päls
Torra trampdynor
Torr hud och klåda
Problem orsakade av artros

Effektri Dog Omega-3 Olja är perfekt för valpar, dräktiga tikar och seniorhundar. En unik egenskap är att den kan ges även till hundar med fiskallergi, eftersom oljan är raffinerad för att ta bort fiskprotein.

Hållbarhet och kvalitet

Fiskoljan i Effektri Dog Omega-3 Olja kommer från hållbart fiske i Europa och Chile, medan olivoljan är av högsta kvalitet från Spanien. Du kan känna dig trygg med att du ger din hund en produkt som är både effektiv och miljövänlig.

Dosering och användning

Se doseringstabellen under ”Fodergiva”. Börja med att ge en mindre mängd än den rekommenderade dosen, eftersom hundens kropp kan reagera starkt på en stor dos olja i början. Detta kan leda till diarré och pälsavfall, vilket är normalt men kan avhjälpas genom att öka dosen gradvis.

Du kan öka mängden upp till 1,5 gånger den rekommenderade dosen vid behov, till exempel när hunden har skadat sig, varit sjuk eller när en tik är dräktig. Det är också bra att öka dosen vid intensiv träning eller tävlingar.

Köp Effektri Dog Omega-3 Olja online

Vill du ge din hund det bästa? Köp Effektri Dog Omega-3 Olja online och jämför priser för att hitta den bästa affären. Håll utkik efter REA och erbjudanden på nätet för att få ett billigt pris på denna fantastiska produkt. Ge din hund den näring den förtjänar med Effektri Dog Omega-3 Olja!

Varumärke
Varumärke

Effektri

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Omega-3 Olja för Hundar | Högkvalitativ Fiskolja och Olivolja | Effektri”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *