Hundfoder | Spannmålsfritt, Större hundar, Hög smältbarhet | Canagan

1.199 kr

Mer info

Canagan Free Range Chicken Large Breed (12 kg) – Högkvalitativt Spannmålsfritt Hundfoder för Större Hundar

Naturlig Kost för Din Stora Vän


Canagan Free Range Chicken Large Breed är ett högkvalitativt och helt spannmålsfritt hundfoder som är speciellt framtagen för större hundar. Med ett högt innehåll av animaliska ingredienser efterliknar detta foder vargens naturliga föda, vilket gör det till ett utmärkt val för din fyrbenta vän.

Skonsamt för Mage och Päls


Eftersom hundfodret inte innehåller några onaturliga tillsatser eller mjölkprodukter, är det en mycket mindre risk för problem med hundens mage, hud och päls. Canagan har en väldigt hög smältbarhet, smaklighet och näringsinnehåll tack vare sin höga halt av färskt kött.

Rik på Näring och Antioxidanter


Fodret innehåller sötpotatis, som är rikt på antioxidanter, vitamin A och C samt lösliga fibrer. Dessa egenskaper ger en lång mättnadskänsla och motverkar skadligt kolesterol, vilket gör att din hund kan må bra och hålla sig aktiv.

Optimal Hälsa för Din Hund


Canagan är skonsamt för hundens organism och ser till att kroppen får tillräckligt av alla nödvändiga näringsämnen som behövs för att leva ett friskt och hälsosamt liv. Med en god smak av kyckling kommer din hund att älska varje tugga!

Köp Canagan Online – Jämför Priser och Fynda på REA


Letar du efter det bästa hundfodret till ett billigt pris? Köp Canagan Free Range Chicken Large Breed online och jämför priser på nätet för att hitta de bästa erbjudandena. Missa inte chansen att ge din hund det bästa – handla nu och se skillnaden!

Varumärke

Canagan

Varumärke

Canagan

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Hundfoder | Spannmålsfritt, Större hundar, Hög smältbarhet | Canagan”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *