,

Torrfoder för hund | Stort format, hypoallergenisk, kyckling och lax | Purenatural

729 kr

Mer info

Purenatural Dog Adult Large Chicken 12 kg – Det Bästa Torrfodret för Stora Vuxna Hundar

Purenatural Dog Adult Large Chicken 12 kg är det ultimata torrfodret för din stora hund. Med en ny och förbättrad smakprofil, är detta fullkost torrfoder speciellt framtaget för vuxna hundar av stora raser. Fodret innehåller rikligt med finsk kyckling och lax, och är helt fritt från konstiga tillsatser, färgämnen och konserveringsmedel.

Naturliga Ingredienser för Optimal Hälsa

Detta hypoallergeniska torrfoder är perfekt för hundar med känslig mage, då det inte innehåller soja, majsprotein, wheat eller mjölkprodukter. Med linfrön som en viktig ingrediens, får din hund i sig näringsrika fettsyror som är bra för både syn, hjärnfunktion och päls.

Optimal Tuggmotstånd och Tandvård

De stora foderbitarna är designade för att ge ett bra tuggmotstånd, vilket hjälper till att rengöra tänderna från orenheter och bidrar till en god munhälsa.

Tillverkad med Omtanke

Purenatural Dog Adult Large Chicken tillverkas i Lojo, Finland med förnybar energi, vilket gör det till ett miljövänligt val för medvetna hundägare.

Nyheter i den Uppdaterade Purenatural

– Ny förpackning
– Tillverkas i Finland
– Färsk öring har ersatts med nordisk lax
– Inget majsprotein i receptet

Köp Purenatural Dog Adult Large Chicken online och ge din hund den näring den förtjänar. Jämför priser och hitta den bästa REA för detta kvalitetsfoder på nätet. Med Purenatural får du inte bara ett billigt alternativ, utan också det bästa fodret för din fyrbenta vän!

Varumärke

Purenatural

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Torrfoder för hund | Stort format, hypoallergenisk, kyckling och lax | Purenatural”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *