Torrfoder för hundar | Vete- och konstgjorda tillsatser fritt, högkvalitativa råvaror | Carrier

179 kr

Mer info

Carrier Regular (3,25 kg) – Det Bästa Allroundfodret för Din Hund

Översikt av Carrier Regular


Carrier Regular är ett svensktillverkat torrfoder som passar utmärkt som allroundfoder för vuxna hundar i alla storlekar. Detta billiga och högkvalitativa foder är helt fritt från vete samt konstgjorda färgämnen och konserveringsmedel, vilket gör det till ett tryggt val för din fyrbenta vän.

Hälsosamma Råvaror och Näringsinnehåll


Fodret är tillverkat av högkvalitativa råvaror och har en god smak av gris och nöt. Carrier Regular innehåller FOS som är bra för hundens matsmältning och glukosamin som främjar friska och starka ben och leder. Dessutom är det berikat med Omega-fettsyror som är fördelaktiga för hud och päls!

Komplett Näring för Din Hund


Carrier Regular innehåller alla näringsämnen som din hund behöver på en daglig basis. Det har en fin balans mellan fett och protein som passar de flesta vuxna hundar. Med detta foder kan du vara säker på att din hund får den bästa möjliga kosten.

Köpa Carrier Regular Online


Vill du jämföra priser och hitta det bästa erbjudandet? Du kan enkelt köpa Carrier Regular online på nätet. Håll utkik efter REA och specialerbjudanden för att få det bästa priset på detta fantastiska hundfoder!

Ge din hund det bästa med Carrier Regular – ett foder som kombinerar smak, kvalitet och näring i varje tugga!

Varumärke

Carrier

Varumärke

Carrier

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Torrfoder för hundar | Vete- och konstgjorda tillsatser fritt, högkvalitativa råvaror | Carrier”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *