,

Fryst hundfoder | Nöt- och grisprodukter, lax | Pondus

28 kr

Mer info

Pondus NGL 500 g – Det Bästa Fodret för Aktiva Hundar

Produktbeskrivning


Pondus NGL är en fryst korv som är noggrant tillverkad av färska nötprodukter från svenska gårdar. Detta högkvalitativa foder är speciellt framtaget för att tillgodose behoven hos aktiva hundar, såsom jakt- eller draghundar, men passar även perfekt för hundar som behöver öka i vikt. Med en sammansättning helt fri från kyckling och fjäderfä är Pondus NGL det optimala valet för hundar med allergier mot dessa ingredienser.

Användning och Utfodring


Pondus NGL består av en blandning av nöt- och grisprodukter, samt lax, allt förpackat i en praktisk fryst korv. För normalaktiva hundar rekommenderas en utfodringsmängd på 2% av hundens kroppsvikt per dag. Tänk på att varje hund är unik; faktorer som ålder och aktivitetsnivå kan påverka den optimala dagsranson. Aktiva hundar kan behöva en högre mängd för att hålla energin uppe.

Korvarna bör tinas i kylskåp, men om du har bråttom kan du snabbt tina dem genom att lägga förpackningen i kallt vatten. När korven är tinad håller den i 2-3 dagar i kylskåp. Om du vill att din hund ska få en extra utmaning kan du även ge köttet fryst för att uppmuntra till tuggande.

Leveransinformation


Vi skickar frysta varor på måndagar, tisdagar och onsdagar för att säkerställa att ditt paket inte blir stående på en terminal över helgen.

Köp Pondus NGL Online


Vill du köpa Pondus NGL till ett billigt pris? Jämför våra priser och erbjudanden på nätet för att hitta den bästa affären. Missa inte våra REA-erbjudanden och se till att din hund får det bästa fodret till ett överkomligt pris!

Varumärke

Pondus

Varumärke

Pondus

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Fryst hundfoder | Nöt- och grisprodukter, lax | Pondus”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *