,

Fryst hundfoder | Nöt, kyckling och lax | Pondus

28 kr

Mer info

Pondus 3XP 500 g – Fryst Korv med Nöt, Kyckling och Lax från Svenska Gårdar

Produktbeskrivning


Pondus 3XP är en fryst korv som är perfekt för normalaktiva hundar av de flesta hundraser. Den är tillverkad av färska nöt- och kycklingprodukter från svenska gårdar, samt lax. Tack vare de tre proteinkällorna är fodret rikt på enzymer och innehåller nyttiga fetter som bidrar till din hunds välmående.

Egenskaper


– Innehåller nöt, kyckling och lax för en balanserad kost
– Rikt på enzymer och nyttiga fetter
– Lämpar sig för normalaktiva hundar av de flesta raser

Användning


Pondus 3XP kommer i form av en fryst korv som enkelt kan portioneras. För att ge din hund den bästa näringen, följ dessa riktlinjer:

Utfodring


För normalaktiva hundar rekommenderas att utfodra med 2% av hundens kroppsvikt per dag. Tänk på att varje hund är unik och att utfodringsmängden kan variera beroende på faktorer som ålder och aktivitetsnivå. Aktiva hundar kan behöva en högre dagsranson.

Tips för Tining


Korvarna bör tinas i kylskåp, men om du har bråttom kan du lägga förpackningen i kallt vatten för snabbare tining. Korven håller sig fräsch i 2-3 dagar i kylskåp. Det går även bra att ge köttet fryst om du vill att hunden ska tugga.

Leveransinformation


Vi skickar frysta varor måndagar, tisdagar och onsdagar för att säkerställa att ditt paket inte blir stående på en terminal över helgen.

Köp Pondus 3XP Online


Vill du köpa Pondus 3XP till ett billigt pris? Jämför priser och hitta det bästa erbjudandet på nätet. Håll utkik efter REA och specialerbjudanden för att få det bästa priset på detta kvalitetsfoder.

Ge din hund den näring den förtjänar med Pondus 3XP – det bästa valet för en glad och aktiv hund!

Varumärke

Pondus

Varumärke

Pondus

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Fryst hundfoder | Nöt, kyckling och lax | Pondus”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *