Köttkorv för hund | Hög kötthalt, vete fri, lamm och ris | PrimaDog

38 kr

Mer info

PrimaDog Sausage Lamb & Rice 800 g – Köttkorv med Hög Kötthalt från Prima Dog

Hälsosamt och Näringsrikt Foder


Upptäck PrimaDog Sausage Lamb & Rice, en läcker köttkorv som är perfekt för din fyrbenta vän! Med en imponerande 95% kötthalt och en bas av högkvalitativt kött från lamm, gris och kyckling, erbjuder denna korv en smakupplevelse som din hund kommer att älska.

Perfekt för Kräsna Hundar


Detta foder fungerar utmärkt som helfoder eller som en smaklig topping till torrfoder för den kräsna hunden. Ge din hund det bästa av två världar – en näringsrik måltid och en smakfull belöning!

Enkel Förvaring och Naturliga Ingredienser


Den oöppnade förpackningen kan förvaras i rumstemperatur, vilket gör det enkelt att ha hemma. Dessutom är PrimaDog Sausage fri från kemiska konserverings- och färgämnen, vilket ger dig trygghet i att du ger din hund en naturlig kost.

Köp Online och Jämför Priser


Vill du köpa PrimaDog Sausage Lamb & Rice till ett billigt pris? Jämför priser online och håll utkik efter REA för att få det bästa erbjudandet. Beställ enkelt via nätet och ge din hund den näring och smak den förtjänar!

Ge din hund det bästa med PrimaDog Sausage Lamb & Rice – en köttkorv som kombinerar smak och näring på ett fantastiskt sätt!

Varumärke

PrimaDog

Varumärke

PrimaDog

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Köttkorv för hund | Hög kötthalt, vete fri, lamm och ris | PrimaDog”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *