Köttkorv för hund | Hög kötthalt, vete fri, med lax och ris | PrimaDog

38 kr

Mer info

PrimaDog Köttkorv med Lax & Ris – 800 g

Högkvalitativt Foder för Din Hund


Ge din fyrbenta vän det bästa med PrimaDog Sausage Salmon & Rice. Denna köttkorv är fri från vete och innehåller en imponerande 95% kötthalt. Fodret är noggrant framtaget med en kombination av högkvalitativt kött från lax, gris och kyckling, vilket gör det till ett utmärkt val för hundar med känslig mage eller de som är kräsna med maten.

Perfekt som Helfoder eller Topping


Oavsett om du vill använda den som ett helfoder eller som en läcker topping på torrfoder, fungerar denna köttkorv utmärkt för att locka även den mest kräsna hunden. Ge din hund en smakupplevelse som den sent kommer att glömma!

Förvaring och Kvalitet


Den oöppnade förpackningen kan förvaras i rumstemperatur, vilket gör det enkelt att ha den till hands när det är dags för måltid. Dessutom är PrimaDog fri från kemiska konserverings- och färgämnen, vilket ger dig trygghet i att du ger din hund en naturlig och hälsosam kost.

Köp Online och Jämför Priser


Vill du köpa PrimaDog Sausage Salmon & Rice till ett bra pris? Jämför priser online och håll utkik efter REA för att få den bästa affären. Med PrimaDog får du kvalitet till ett billigt pris – perfekt för hundälskare som vill ge sina hundar det allra bästa utan att spräcka budgeten.

Ge din hund det bästa – välj PrimaDog!

Varumärke

PrimaDog

Varumärke

PrimaDog

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Köttkorv för hund | Hög kötthalt, vete fri, med lax och ris | PrimaDog”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *