Köttkorv för hund | Hög kötthalt 95%, vete fri, med ris | PrimaDog

38 kr

Mer info

PrimaDog Köttkorv med Nötkött & Ris – 800 g

Högkvalitativt Foder för Din Fyrbenta Vän


Upptäck PrimaDog Sausage Beef & Rice, en läcker köttkorv som är perfekt för hundar som kräver det bästa. Med en imponerande kötthalt på 95% och fri från vete, är detta foder ett utmärkt val för både kräsna hundar och de som behöver en näringsrik kost.

Naturliga Ingredienser för Optimal Hälsa


Vår köttkorv är tillverkad av högkvalitativt kött från nötkreatur och kyckling, vilket garanterar att din hund får den näring den behöver. Tillsammans med ris skapar vi en balanserad måltid som din hund kommer att älska.

Flexibelt Användande


PrimaDog köttkorv fungerar utmärkt som helfoder eller som en smakrik topping på torrfoder. Perfekt för den hund som är lite mer kräsen när det kommer till mat!

Förvaring och Kvalitet


Den oöppnade förpackningen kan förvaras i rumstemperatur, vilket gör det enkelt att ha den till hands. Dessutom är produkten fri från kemiska konserverings- och färgämnen, så du kan känna dig trygg med vad du ger din hund.

Köp PrimaDog Online


Vill du köpa den bästa köttkorven för din hund? Jämför priser och hitta billiga alternativ på nätet. Håll utkik efter REA och erbjudanden för att få det bästa priset på PrimaDog Sausage Beef & Rice!

Ge din hund det den förtjänar med PrimaDog – en smakupplevelse som både du och din hund kommer att älska!

Varumärke

PrimaDog

Varumärke

PrimaDog

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Köttkorv för hund | Hög kötthalt 95%, vete fri, med ris | PrimaDog”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *