Våtfoder till hund | Spannmålsfritt, med lamm och sötpotatis | Taste of the Wild

39 kr

Mer info

Taste of the Wild Canine Sierra Mountain Lamb 390 g – Det Bästa Fodret för Din Aktiva Hund

Naturlig Energi och Hälsa


Taste of the Wild Sierra Mountain är det perfekta valet för hundägare som vill ge sina fyrbenta vänner en kost som är både näringsrik och smaklig. Med lamm som huvudprotein och en blandning av sötpotatis och ärtor erbjuder detta spannmålsfria våtfoder lättsmält energi, idealiskt för aktiva hundar.

Rik på Antioxidanter


Den noggrant sammansatta formulan innehåller även frukt och grönsaker, vilket ger naturliga antioxidanter som stärker din hunds immunförsvar och allmänna hälsa. Med 7% råproteiner och 6% fett är detta foder både näringsrikt och välsmakande.

Utfodring och Användning


För att säkerställa att din hund får rätt mängd näring, se den detaljerade fodergivan på förpackningen. Detta foder är perfekt för hundar som behöver extra energi och näring i sin kost.

Köp Online och Jämför Priser


Vill du ge din hund det bästa? Köp Taste of the Wild Sierra Mountain online och upptäck varför detta foder är så populärt bland hundägare. Jämför priser och hitta de bästa erbjudandena på nätet. Missa inte chansen att ge din hund en smak av det vilda till ett billigt pris! Håll utkik efter REA för att spara ännu mer.

Ge din hund den näring den förtjänar med Taste of the Wild Canine Sierra Mountain Lamb!

Varumärke

Taste of the Wild

Varumärke

Taste of the Wild

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Våtfoder till hund | Spannmålsfritt, med lamm och sötpotatis | Taste of the Wild”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *