Torrfoder för hund | Ekologisk, glutenfri, med kalkon och kyckling | Edgard & Cooper

349 kr

Mer info

Edgard & Cooper Dog Ekologisk Kalkon & Kyckling (2,5 kg) – Det Bästa för Din Vän

Ekologiskt och Glutenfritt Torrfoder


Edgard & Cooper Dog Ekologisk Kalkon & Kyckling är ett glutenfritt och helt ekologiskt torrfoder som är perfekt anpassat för vuxna hundar. Med en bas av färsk kyckling och kalkon erbjuder detta foder en smakupplevelse som din hund kommer att älska. Det innehåller inget köttmjöl eller andra onödiga tillsatser eller utfyllnadsämnen, vilket gör det till ett av de bästa alternativen på marknaden.

Näringsrikt och Naturligt


Fodret är berikat med en noggrant utvald blandning av frukter och örter som bidrar till att skapa ett näringsrikt och naturligt foder med en oemotståndlig smak. Din fyrbenta vän förtjänar det bästa, och med Edgard & Cooper får du just det.

Miljövänligt och Hållbart


Edgard & Cooper strävar efter att göra världen till en bättre plats för både oss och våra djur. Deras komposterbara fodersäckar är tillverkade av material från växtriket, och burkarna är gjorda av aluminium, vilket gör dem lätta att återvinna. Genom att frakta ingredienserna i kylbilar säkerställs att de håller sig färska utan behov av processning.

Hälsosam Tillagning


Fodret bakas långsamt på relativt låg temperatur, vilket bevarar både nyttigheter och smak. Med Edgard & Cooper kan du vara säker på att din hund får ett foder av högsta kvalitet.

Engagemang för Välgörenhet


Edgard & Cooper har en Zero Pawprint Plan och strävar efter att deras verksamhet ska göra gott för miljön fram till år 2025. Dessutom går 1 % av försäljningen till välgörande ändamål för hundar och katter som har det svårt i olika delar av världen.

Köp Online och Jämför Priser


Vill du ge din hund det bästa? Köp Edgard & Cooper Dog Ekologisk Kalkon & Kyckling online och jämför priser för att hitta den bästa affären. Håll utkik efter REA och erbjudanden på nätet för att få detta fantastiska foder till ett billigt pris!

Varumärke

Edgard & Cooper

Varumärke

Edgard & Cooper™

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Torrfoder för hund | Ekologisk, glutenfri, med kalkon och kyckling | Edgard & Cooper”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *