Hundfoder | Lamm, Potatis, Vetefritt | Profine

249 kr

Mer info

Profine Light Lamb & Potatoes (3 kg) – Optimal Näring för Din Hund

Välbalanserad Nutrition


Profine’s byggstenar erbjuder en serie av välbalanserad nutrition för hundar. Med en unik kombination av lamm, potatis och grönsaker säkerställs en sund matsmältning och avvägda kalorienivåer.

Marinkomplex för Hälsa och Skönhet


Detta foder innehåller ett marinkomplex bestående av räkor och laxolja, vilket bidrar till höga halter av Omega-3 och Omega-6. Dessa fettsyror är avgörande för en vacker pälssättning och starka leder.

Stöd för Mage, Tarm och Leder


Fodret ger en rejäl boost för mage, tarm och leder med antioxidanter som yucca schidigeraextrakt och en örtkombination av fänkål, basilika och salvia. Dessutom innehåller det FOS och MOS för att stödja en hälsosam tarmflora.

Perfekt för Aktiva Vuxna Hundar


Detta foder är speciellt utformat för den matglada vuxna hunden som behöver ett foder med en lägre energitäthet men samma mättnadskänsla. Det ställer krav på lättsmälta proteiner och kolhydratskällor med en anpassad fetthalt.

Vetefritt Foder


Profine Light Lamb & Potatoes är helt vetefritt! Detta gör det till ett utmärkt val för hundar med känsliga magar eller allergier.

Köp Online och Jämför Priser


Vill du ha det bästa för din hund? Köp Profine Light Lamb & Potatoes online och jämför priser på nätet för att hitta det bästa erbjudandet. Håll utkik efter REA och billiga priser för att ge din hund den näring den förtjänar!

Varumärke

Profine

Varumärke

Profine

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Hundfoder | Lamm, Potatis, Vetefritt | Profine”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *