Hundfoder | Lax, Torrfoder, Känslig hud, Små hundar | Purina Pro Plan

319 kr

Mer info

Purina Pro Plan Dog Adult Small & Mini Sensitive Skin Salmon (3 kg) – Det Bästa Fodret för Känslig Hud

Komplett och Högkvalitativt Helfoder


Purina Pro Plan Dog Small & Mini Adult Sensitive Skin är ett komplett och högkvalitativt helfoder speciellt framtaget för små hundar upp till 10 kg. Med lax och ris som huvudingredienser, erbjuder detta foder en smaklig och näringsrik måltid för din fyrbenta vän.

Speciellt Utformat för Mindre Raser


Hundar av mindre ras har små magar och behöver därför ett foder med höga nivåer av näringsämnen kompakt inpackat i små foderkulor. Detta gör att de får i sig allt de behöver utan att överäta. Dessutom är många små hundar kräsna, vilket gör att de uppskattar fodret med hög smaklighet som är gjort av noggrant utvalda och ångkokta ingredienser.

Optimal Hälsa för Känslig Hud


Fodret är speciellt framtaget för hundar med känslig hud och innehåller ett begränsat antal proteinkällor för att hjälpa till att minimera risken för allergiska reaktioner. Med OptiDerma som en del av formulan, får din hund stöd för en frisk hud och päls.

Förvaring och Användning


För att bevara kvaliteten, förvara fodret torrt i rumstemperatur. Det är enkelt att köpa detta foder online och jämföra priser på nätet för att hitta de bästa erbjudandena. Håll utkik efter REA och billiga priser för att ge din hund det bästa utan att spräcka budgeten.

Gör ett smart val för din hunds hälsa och välbefinnande med Purina Pro Plan Dog Adult Small & Mini Sensitive Skin Salmon – det perfekta fodret för små hundar med känslig hud!

Varumärke

Purina

Varumärke

Purina Pro Plan

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Hundfoder | Lax, Torrfoder, Känslig hud, Små hundar | Purina Pro Plan”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *