-14%
,

Hundfoder | Färskfoder, köttbullar, gris-kalkon-kyckling | MUSH

59 kr

Mer info

MUSH Vaisto Puppy Gris-Kalkon-Kyckling (800 g) – Det Bästa Färskfodret för Din Valp

Komplett Färskfoder för Valpar


MUSH Vaisto Puppy Gris-Kalkon-Kyckling Köttbullar är ett komplett färskfoder som innehåller allt din valp behöver för att växa och må bra. Dessa smarta kötbullar gör det enklare än någonsin att utfodra din valp med BARF (Biologisk Anpassad Rå Föda).

Optimera Din Valps Hälsa


Genom att utfodra din valp med MUSH optimerar du hundens hälsa och välmående. Med stor variation i kosten får din valp en måltid som alltid är lika aptitlig, vilket gör att den äter med glädje vid varje måltid.

Utfodringsrekommendationer


En valp på 8 veckor bör ha ca 10% av sin kroppsvikt fördelat på 4 måltider. När valpen växer sjunker halten, och en valp över 8 veckor ska ha 5-10% av sin kroppsvikt fördelat på 2-4 måltider.

För Vem?


MUSH BARF passar för alla valpar från 8 veckors ålder. Med möjligheten att skräddarsy kosten efter just din hunds behov, kan du enkelt ge din valp den näring den behöver.

Fördelar med MUSH Vaisto Puppy

  • Vaisto Gris-Kalkon-Kyckling lämpar sig för alla valpar
  • Stor variation i kosten
  • Möjlighet att skräddarsy din hunds kost
  • Perfekt för kräsnare hundar
  • Biologiskt anpassad kost

Ursprung och Kvalitet


MUSH BARF är ett finskt varumärke som tillverkar hundfoder som efterliknar hundens ursprungskost, huvudsakligen baserad på kött och ben. Genom att välja BARF får du ett ansvar att se till att hunden får rätt sammansättning av proteiner, fett, vitaminer och andra näringsämnen.

Enkelhet och Tillgänglighet


Med MUSH BARFs smarta färdigställda menyer får din hund precis allt den behöver. Det är nu lättare än någonsin att ge din hund en BARF-kost. Du kan köpa MUSH Vaisto Puppy online och jämföra priser på nätet för att hitta det bästa erbjudandet. Håll utkik efter REA och billiga priser för att få det bästa för din valp!

Ge din valp det bästa med MUSH Vaisto Puppy Gris-Kalkon-Kyckling – en investering i hälsa och välmående!

Varumärke

MUSH

Varumärke

Mush

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Hundfoder | Färskfoder, köttbullar, gris-kalkon-kyckling | MUSH”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *