,

Kompletteringsfoder för hund | 100% nötvom, frysta köttbullar | MUSH

75 kr

Mer info

MUSH Basic Nötvom 1 kg – Kompletteringsfoder för Hundar och Katter

Naturligt och Skonsamt Foder


MUSH Basic Nötvom är ett skonsamt kompletteringsfoder som är tillverkat av naturliga ingredienser, perfekt för att stabilisera tarmfloran hos både hundar och katter. Med detta foder kan du ge ditt husdjur en hälsosam och balanserad kost som främjar god tarmhälsa.

Praktiska Portionsbullar


MUSH Basic Nötvom kommer i praktiska portionsbullar som enkelt kan tinas upp i den mängd du behöver. De återförslutningsbara påsarna säkerställer att färskheten bevaras, vilket gör det enkelt att köpa och förvara ditt husdjurs foder.

Främjar God Tarmhälsa


Nötvom är en naturlig skonkost som hjälper till att främja en god tarmflora hos ditt husdjur. Råvarorna i MUSH Basic Nötvom är noggrant utvalda för att tillhandahålla all den näring som din hund eller katt behöver för en hälsosam och balanserad kost.

Färskfoder från Finland och Sverige


MUSH Basic Nötvom tillverkas av hållbara och etiskt producerade råvaror från Finland och Sverige. Genom att välja detta foder gör du ett medvetet val för både ditt husdjur och miljön.

Billigt och Enkelt att Jämföra Online


Vill du köpa MUSH Basic Nötvom till ett bra pris? Jämför olika alternativ på nätet och hitta det bästa erbjudandet. Håll utkik efter REA och specialerbjudanden för att få det bästa priset på detta kvalitetsfoder.

Ge ditt husdjur det bästa med MUSH Basic Nötvom – en investering i deras hälsa och välbefinnande!

Varumärke

MUSH

Varumärke

Mush

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Kompletteringsfoder för hund | 100% nötvom, frysta köttbullar | MUSH”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *