Torrfoder för hundar | Små bitar, glutenfritt, kyckling och kalkon | Monster Dog

279 kr

Mer info

Monster Dog Adult Small Bites Chicken and Turkey (2 kg) – Premium Hundfoder för Små Raser

Produktbeskrivning


Monster Dog Adult Small Bites Chicken and Turkey är ett komplett, vete- och glutenfritt hundfoder som är speciellt utvecklat för vuxna hundar av små raser. Med små, lättsmälta foderbitar är detta foder perfekt för din fyrbenta väns känsliga mage.

Huvudingredienser


Huvudingrediensen i detta premiumfoder är en hög andel proteinrik kyckling och kalkon, vilket gör det till en skonsam proteinkälla för din hund. Fodret är dessutom berikat med sjögräs, kikärtor, äpple, morot och tomat, som alla bidrar med glutenfria fibrer och viktiga mineraler.

Fördelar med Monster Dog Adult Small Bites


Detta hundfoder är inte bara näringsrikt utan också skonsamt för hundar med känslig mage eller matallergier. Kombinationen av proteinrikt kött och näringsrika frukter och grönsaker gör Monster Dog Adult Small Bites till ett nyttigt helfoder som ger din hund allt den behöver för ett friskt och aktivt liv.

Hälsosamma Tänder


Fodret är även berikat med mineraler som kan hjälpa till att reducera tandsten, vilket bidrar till en bättre munhälsa för din hund.

Tillgänglighet och Förpackningar


Monster Dog Adult Small Bites Chicken and Turkey finns i praktiska förpackningar om 2 kg och 12 kg, vilket gör det enkelt att köpa online eller jämföra priser på nätet. Håll utkik efter REA för att få det bästa priset på detta fantastiska hundfoder!

Sammanfattning


Välj Monster Dog Adult Small Bites Chicken and Turkey för att ge din hund det bästa inom hundfoder. Med högkvalitativa ingredienser och en smak som små hundar älskar, är detta foder ett utmärkt val för alla hundägare som vill ge sina älsklingar en hälsosam kost.

Varumärke

Monster

Varumärke

Monster Pet Food

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Torrfoder för hundar | Små bitar, glutenfritt, kyckling och kalkon | Monster Dog”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *