Hundtopping | Kyckling med Anka i sås, 100% naturliga ingredienser, spannmålsfri | Applaws

33 kr

Mer info

Applaws Taste Toppers Kyckling med Anka i sås – 156 g

Ge din hund en smakupplevelse!


Toppa din hunds mat med något som är både extra gott och nyttigt! Applaws Taste Toppers Kyckling med Anka i sås är den perfekta lösningen för att förvandla vardagsmaten till en gourmetmåltid. Med en kombination av hackat kycklingbröst och anka i en läcker sås, kommer din fyrbenta vän att älska varje tugga.

En ny konsistens för nya smakupplevelser


Denna topping ger inte bara en smakförhöjning, utan även en ny konsistens som din hund sent kommer glömma. Låt dem bekanta sig med den rika smaken och njutningen av att toppa deras torrfoder med något alldeles extra. Varje dag kan bli en festmåltid!

Naturliga ingredienser för en hälsosam kost


Applaws Taste Toppers är tillverkad av 100% naturella ingredienser utan några tillsatser. Dessutom är den spannmålsfri, vilket gör den till ett utmärkt val för hundar med känsliga magar eller allergier.

Varför välja Applaws Taste Toppers?


Billigköpa online eller på nätet.
– Jämför priser och hitta den bästa dealen för din hund.
– Håll utkik efter REA för att spara ännu mer!

Ge din hund en extra boost av smak och näring med Applaws Taste Toppers Kyckling med Anka i sås. Din hund kommer att tacka dig med glädje och svansviftningar!

Varumärke

Applaws

Varumärke

Applaws

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Hundtopping | Kyckling med Anka i sås, 100% naturliga ingredienser, spannmålsfri | Applaws”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *