Hundfoder | Spannmålsfritt, Paté, Karp, Svart Morot | Carnilove

43 kr

Mer info

Carnilove Dog Adult Carp with Black Carrot Paté 300 g – Spannmålsfritt och Näringsrikt Våtfoder för Vuxna Hundar

Utsökt Kombination av Karp och Kalkon


Carnilove Dog Adult Carp with Black Carrot Paté är ett spannmålsfritt våtfoder som erbjuder en lockande smakupplevelse för din fyrbenta vän. Med hela 85% av fodret bestående av kalkon och karp får din hund en näringsrik måltid som är både lättsmält och välsmakande.

Flexibelt Foder för Alla Raser


Detta foder är perfekt för vuxna hundar i alla raser och storlekar. Du kan enkelt servera det som ett fullvärdigt huvudfoder eller som ett smakrikt komplement till din hunds torrfoder. Den härliga patéformen gör det dessutom enkelt att tugga, vilket är idealiskt för hundar med tandproblem.

Fördelar med Karp och Svart Morot


Karp är en ovanlig proteinkälla som är rik på Omega-3, vilket stödjer hundens leder, hud, päls och hjärta. Dessutom är fodret berikat med svart morot, som kan bidra till att sänka kolesterolnivåerna. Morötterna är också fulla av antioxidanter som stärker hundens immunförsvar, främjar en hälsosam hud och stödjer god syn.

Ren och Naturlig Ingredienslista


Carnilove Dog Adult Carp with Black Carrot Paté är fritt från spannmål, potatis, färgämnen, konserveringsmedel, GMO och soja. Du kan känna dig trygg med att ge din hund ett foder av högsta kvalitet.

Köp Online och Jämför Priser


Vill du ge din hund det bästa fodret på marknaden? Köp Carnilove Dog Adult Carp with Black Carrot Paté online och jämför priser för att hitta de bästa erbjudandena. Håll utkik efter REA och billiga priser på nätet så att du kan ge din hund en smakfull och näringsrik måltid utan att spräcka budgeten!

Varumärke

Carnilove

Varumärke

Carnilove

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Hundfoder | Spannmålsfritt, Paté, Karp, Svart Morot | Carnilove”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *