Hundfoder | Grain-Free, Lax, 2,5 kg | Edgard & Cooper

319 kr

Mer info

Edgard & Cooper Dog Adult Grain-Free Lax (2,5 kg) – Det Bästa Fodret för Din Vuxna Hund

Smakrik och Näringsrik Kost


Edgard & Cooper Dog Adult Grain-Free Salmon är ett smakrikt foder för vuxna hundar, berikat med färsk norsk lax som ger en oemotståndlig smakupplevelse. Detta foder är helt fritt från köttmjöl och artificiella tillsatser, vilket gör det till ett utmärkt val för hundar med känsliga magar.

Frisk Hud och Glansig Päls


Fodret innehåller fiskolja som, precis som laxen själv, bidrar till frisk hud och fin, glansig päls. Din hund kommer att stråla av hälsa och välmående!

Perfekt för Känsliga Hundar


Edgard & Cooper Dog Adult Grain-Free Salmon är fritt från spannmål, kyckling och nötkött, vilket gör det perfekt för hundar som är överkänsliga mot dessa ingredienser. Du kan tryggt köpa detta foder online och ge din fyrbenta vän den bästa kosten.

Miljövänligt och Hållbart


Edgard & Cooper tänker längre än till din hunds matskål. För att minimera tassavtrycket på miljön packar de sina foder i komposterbara påsar tillverkade av 100% biologiskt nedbrytbart material, exempelvis majsavfall. De vackra motiven och texterna på förpackningen är tryckta med 100% vattenbaserat bläck, utan kemikalier.

Återvinningsbara Förpackningar


Edgard & Cooper är medvetna om plastens påverkan på vår planet. Därför packar de sitt våtfoder i återvinningsbara konservburkar och engångsförpackningar. Genom att välja lokalt kött minskar de utsläppen av växthusgaser och bidrar till en mer hållbar framtid.

Ge Tillbaka till Djur


Edgard & Cooper bryr sig om alla djur. Därför donerar de 1 % av sin försäljning till välgörenhet för hundar och katter. När du köper deras foder, bidrar du också till en god sak!

Jämför Priser och Fynda Online


Vill du ha det bästa för din hund till ett bra pris? Jämför priser på Edgard & Cooper Dog Adult Grain-Free Salmon online och hitta de bästa erbjudandena. Missa inte chansen att köpa detta fantastiska foder på REA!

Ge din hund det bästa – välj Edgard & Cooper Dog Adult Grain-Free Salmon!

Varumärke

Edgard & Cooper

Varumärke

Edgard & Cooper™

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Hundfoder | Grain-Free, Lax, 2,5 kg | Edgard & Cooper”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *