Hundefoder | Spannmålsfritt, Glutenfritt, Kyckling | Bozita Robur

409 kr

Mer info

Bozita Robur Sensitive Grain Free Chicken (3,2 kg) – Det Bästa Valet för Känsliga Hundar

Naturligt och Spannmålsfritt Recept


Robur Sensitive Grain Free Chicken är ett naturligt och optimerat helfoder som är perfekt för hundar med känslig mage. Med en hög andel svenskt färskt kycklingkött erbjuder detta foder en oemotståndlig smaklighet och smältbarhet, vilket gör det till ett utmärkt val för även de mest kräsna hundarna.

Glutenfri och Hälsofrämjande Ingredienser


Istället för vete används potatis, vilket ger en glutenfri hundmat som är skonsam mot magen. Den noggrant utvalda fibersammansättningen bidrar till en god tarmfunktion, vilket är avgörande för din hunds allmänna välbefinnande.

Antioxidantskydd och Matsmältningsstöd


Med megadoser av vitamin C & E får din hund ett starkt antioxidantskydd, medan tillsatsen av mjölksyra stödjer en jämn och effektiv matsmältning. Detta gör Bozita Robur till ett av de bästa valen för hundar med normal till hög aktivitetsnivå.

Svensktillverkat Superpremiumfoder


Bozita Robur är ett svensktillverkat och glutenfritt superpremiumfoder, där alla råvaror är av högsta kvalitet och smaklighet. Varje ingrediens har noggrant valts ut och testats i enlighet med den senaste forskningen för att naturligt stärka kroppens egna funktioner.

Köp Bozita Robur Online


Vill du jämföra priser och hitta billiga alternativ för att köpa Bozita Robur Sensitive Grain Free Chicken? Besök vår webbplats för att se aktuella REA och priser. Få din hund det bästa foder som finns tillgängligt på nätet!

Varumärke

Bozita

Varumärke

Bozita Robur

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Hundefoder | Spannmålsfritt, Glutenfritt, Kyckling | Bozita Robur”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *