Valpfoder för hundar | Lax och kalkon, 1,5 kg | Carnilove

179 kr

Mer info

Carnilove Puppy Salmon & Turkey (1,5 kg) – Det Bästa för Din Valp från Carnilove

Naturlig Kost för Valpar


Carnilove Puppy Salmon & Turkey är speciellt utformad för att efterlikna den ursprungliga, naturliga kosten för hundar och deras förfäder, vargarna. Denna näringsrika hundmat innehåller en perfekt balans av muskler, inälvor och ben från bytesdjur, tillsammans med vilda bär, grönsaker och örter.

Starka Ben och Muskler


Med en noggrant utvald sammansättning av ingredienser, är denna foderformel avgörande för utvecklingen av starka ben, leder och muskler.

Omega 3 för Hälsosam Utveckling


Laxkött och laxolja är rika på omegafettsyror, vilket är avgörande för en hälsosam päls och hud samt korrekt utveckling av nervsystemet. Lax är också en utmärkt källa till lättsmälta proteiner och omättade omega 3-fettsyror, som har en positiv inverkan på mental utveckling, det kardiovaskulära systemet och ämnesomsättningen.

Rik på Näringsämnen


Kalkon är en annan viktig ingrediens i denna hundmat, som är rik på lättsmälta proteiner och innehåller höga nivåer av spårämnen som zink, samt vitamin B3 och B6. Dessa näringsämnen är viktiga för hjärnans funktion, musklerna och hälsosam tillväxt.

Köpa Carnilove Puppy Online


Vill du ge din valp det bästa? Jämför priser och köp Carnilove Puppy Salmon & Turkey online. Vi erbjuder billiga priser och REA på utvalda produkter. Missa inte chansen att ge din valp en kost som främjar en hälsosam och stark tillväxt!

Sammanfattning


Carnilove Puppy Salmon & Turkey är det perfekta valet för valpar som behöver en naturlig och näringsrik kost. Beställ idag och ge din valp den bästa starten i livet!

Varumärke

Carnilove

Varumärke

Carnilove

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Valpfoder för hundar | Lax och kalkon, 1,5 kg | Carnilove”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *