Våtfoder för hund | Glutenfritt, spannmålsfritt, kycklingkött 80% | Natures:menu

33 kr

Mer info

Natures:menu Country Hunter Dog Free Range Chicken 150 g – Högkvalitativt Våtfoder för Din Hund

Smakrik och Näringsrik Kyckling


Natures:menu Country Hunter Kyckling är ett smakrikt våtfoder med en imponerande halt av kycklingkött (80 %). Detta foder är helt spannmåls- och glutenfritt, vilket gör det till ett utmärkt val för hundar med känsliga magar.

Naturliga Råvaror för Optimal Hälsa


Fodret är fullt av högkvalitativa råvaror som är ångkokta för att bevara alla nyttiga ingredienser och smaker. Det är ett komplett och balanserat foder med endast en animalisk proteinkälla, samt grönsaker, frukt och essentiella vitaminer och mineraler.

Inga Onödiga Tillsatser


Natures:menu Country Hunter innehåller inga konstgjorda smak- eller färgämnen, köttmjöl eller köttbiprodukter. Du kan känna dig trygg med att ge din hund det bästa.

Perfekt för Resan


Detta våtfoder är ett jättebra alternativ till BARF-utfodring när du är på resande fot eller tass! Med en praktisk förpackning på 150 g är det enkelt att ta med sig.

Köp Online och Jämför Priser


Letar du efter ett billigt alternativ för att köpa det bästa hundfodret online? Jämför priser på Nätet och håll utkik efter REA för att få det bästa priset på Natures:menu Country Hunter. Ge din hund den näring den förtjänar!

Varumärke

Natures:menu

Varumärke

Natures Menu

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Våtfoder för hund | Glutenfritt, spannmålsfritt, kycklingkött 80% | Natures:menu”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *