,

Kompletteringsfoder för hund | Kycklingbröst och lamm i sås | Applaws

35 kr

Mer info

Applaws Cat Taste Toppers – Kycklingbröst med Lamm 156 g

En smakfull upplevelse för din hund


Applaws Taste Toppers Chicken breast with Lamb är det perfekta sättet att förvandla din hunds måltid till en fest! Med läckra bitar av kycklingbröst och lamm i en smakrik sås, är detta ett kompletteringsfoder som verkligen gör skillnad.

Locka även den kräsnaste hunden


Har du en hund som är lite kräsen? Med Applaws Taste Toppers kan du enkelt locka till matskålen och göra måltiden mer attraktiv. Perfekt för att ge din fyrbenta vän något extra smaskigt då och då!

Naturliga ingredienser för en hälsosam kost


Detta foder är tillverkat av naturliga ingredienser och är helt fritt från onödiga tillsatser. Dessutom är det spannmålsfritt, vilket gör det till ett utmärkt val för hundar som är känsliga mot spannmål.

Kompletterande foder – inte ett helfoder


Kom ihåg att Applaws Taste Toppers är ett kompletteringsfoder och inte ett komplett helfoder. Det är perfekt att använda som en smakförhöjare till din hunds torrfoder.

Köp online och jämför priser


Vill du köpa Applaws Taste Toppers? Du kan enkelt hitta det onlinenätet. Jämför priser och håll utkik efter REA för att få det bästa priset på detta läckra hundfoder!

Ge din hund den smakupplevelse den förtjänar med Applaws Taste Toppers – en riktig hit för både kräsna och hungriga hundar!

Varumärke

Applaws

Varumärke

Applaws

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Kompletteringsfoder för hund | Kycklingbröst och lamm i sås | Applaws”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *