Vad får man för lön på ett hunddagis?

dog, pet, canine-3277416.jpg

En av de vanligaste frågorna som vi får från folk som vill jobba på hunddagis är ”hur mycket får man i lön på ett hunddagis?”. Även om svaret är volatilt beroende av ett antal faktorer så ligger genomsnittet på 19.000kr/månad.

Räkna ut en rimlig lön

För att verkligen få ut lönen för ditt potentiella jobb på ett hunddagis kan du göra lite efterforskning och matematik. Leta först efter hunddagis i ditt område och skaffa dig en idé för hur mycket de tar betalt. Om hunddagiset inte har mycket konkurrens i sitt område och har en bra population med hundägare som skulle vara intresserad av hunddagis, är chansen till högre lön större.

Hunddagiset kan förväntas betala ut en lön som är i förhållande till sin egna vinst. Och vinst är en ganska enkel ekvation. Vinst= Intäkter – Rörliga kostnader – Fasta kostnader. Intäkter är hur mycket pengar hunddagiset tjänar på de hundar de tar hand om, så antalet hundar x deras avgift. Rörliga kostnader är saker som att just betala ut lön till anställda eller användning av hundmat. Sedan är fasta kostnader saker som hyra eller försäkring, som är fasta månatliga kostnader.

När du räknat ut allt detta bör du ha en ganska god idé om hur mycket du kan få i lön.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.